• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2019

14:47

VILANDER POKOPAO FEDERERA: On ne može da osvoji Rolan Garos!

Tenis

VILANDER POKOPAO FEDERERA: On ne može da osvoji Rolan Garos!

Podeli vest

Nekadašnji najbolji teniser sveta Mats Vilander smatra da Rodžer Federer nije među favoritima za osvajanje titule na Rolan Garosu

Švajcarac nije igrao u Parizu prethodne dve sezone, ali je ove godine najavio učešće.

- Rodžer bi mogao da osvoji grend slem titulu ove sezone, ali to sigurno neće biti Rolan Garos  -naglasio je Vilander.

On smatra da Federer mnogo veće šanse ima ne drugim turnirima.

Mnogo toga treba da se poklopi kako bi se osvojio trofej na najvećem turniru. Pretpostavljam da je Rodžerov cilj da u što boljoj formi dočeka Vimbldon i potom završnicu sezone. Prošle godine nije odigrao takmičarski meč skoro tri meseca… Drago mi je što se vraća - rekao je Vilander.

Federer ima jednu titulu na Rolan Garosu osvojenu 2009. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija