• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2019

15:19

SRPKINJE GAZE! Pala Turska, spremite se Hrvatice!

Tenis

SRPKINJE GAZE! Pala Turska, spremite se Hrvatice!

Podeli vest

Ženska teniska reprezentacija Srbije pobedila je Tursku, u drugom kolu Prve grupe Evro-afričke zone Fed kupa u Batu


Prvo je Ivana Jorović pobedila Džaglu Bujukakdžaj sa 6:2, 6:3. Pobedu je overila Aleksandra Krunić, koja je nakon preokreta bila bolja od Pemre Ozgen sa 3:6, 6:4, 6:2. 

Srbija je u sredu slavila protiv Gruzije sa 2:1. Teniserke Fed kup tima Srbije u petak će igrati protiv Hrvatske.

Srpkinje pobeda deli od prvog mesta u grupi B. Ukoliko budu bile prve igraće u subotu protiv prve ekipe iz grupe A u kojoj se nalaze Velika Britanija, Mađarska, Grčka i Slovenija.

Pobednici grupa poslednjeg dana u plej-of odlučuju ko će u baraž za popunu Druge svetske grupe koji se igra 20. i 21. aprila.

SRBIJA VODI! Jorovićeva donela prvi bod našim devojkama protiv Turske!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija