• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

22:03

(VIDEO) JELENA SE POSTIDELA OD NOVAKOVIH HVALOSPEVA! Pogledajte njeno ushićenje za vreme Đokovićevog govora

Tenis

(VIDEO) JELENA SE POSTIDELA OD NOVAKOVIH HVALOSPEVA! Pogledajte njeno ushićenje za vreme Đokovićevog govora

Podeli vest

Novak Đoković se zasluženo četvrti put u karijeri okitio zvanjem najboljeg sportiste na svetu u izboru akademije Laureus, a u obraćanju prisutnima posebno mesto zauzela je njegova supruga Jelana

Jelena je sedela na gala večeri u Grimaldi forumu u Monaku u društvu Novakovih roditelja, a za vreme nadahnutog govora, koji je dobrim delom i njoj posvećen, ona se potpuno raznežila pred emotivnim rečima supruga.

- Želim da se podsetim svog putovanja u prethodnom periodu i zahvalim se supruzi, koja je sve vreme bila uz mene. Ona me je predstavljala u najboljem svetlu. Njena podrška mi je mnogo značila. Neke stvari je znala da odmeri mnogo bolje od mene. U trenucima povrede kada sam tražio sebe razmišljajući da napustim tenis, u njoj sam našao pravi životni balans. Ova nagrada odražava moje prethodni trogodišnji put - govorio je Novak o Jeleni, a njena reakcija se najbolje vidi na početku drugog minuta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija