• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2019

19:50

(FOTO) ĐOKOVIĆ ODUVAO MODRIĆA, a Hrvati se poklonili srpskom asu!

Tenis

(FOTO) ĐOKOVIĆ ODUVAO MODRIĆA, a Hrvati se poklonili srpskom asu!

Podeli vest

Fudbalski savez Hrvatske čestitao je na Tviter nalogu Novaku Đokoviću osvajanje četvrte Laureus nagrade za sportistu godine

Novak je u ponedeljak četvrti put u karijeri proglašen za sportistu godine u izboru akademije Laureus, a Fudbalski savez Hrvatske čestitao je srpskom teniseru, iako je u kokurenciji bio i kapiten "vatrenih" Luka Modrić.

Iako bi naš glas išao Luki Modriću, čestitamo zasluženom dobitniku nagrade Laureus, Novaku Đokoviću, koga vatreni izrazito cene - stoji u objavi na Tviteru.

Najbolji teniser sveta slavio je u konkurenciji Lebrona Džejmsa, Kilijana Mbapea, Luisa Hamiltona i Elijuda Kipčogija.

MONIKA, MORAO SAM DA RADIM ISTO ŠTO I TI! Đoković otkrio kako ga je inspirisala Mala Mo!

VANVREMENSKI NOVAK! Partizan čestitao Đokoviću: Kada mislimo da nada ne postoji, on pronađe nadljudsku snagu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Surovo realan

pre 5 godina

Svaka cast HNS. Siguran sam da bi i nole njima cestitao. To je uradio vise pura do sad. Mislim da je to put kojim treba da idu svi u bivsoj SFRJ i svi slaveni. Nema nas puno ali smo pravi borci.

pera

pre 5 godina

Lepa stvar. Iako se ne krstimo istom rukom,bar verujemo da mozemo zivimo zajedno. Kad bi se vratila Jugoslavija,kome bi bila potrebna EU u koju odlaze I Hrvati I Srbi, a osta nepismena marva koja bije sportiste. Lepo bi bilo prosetatati Hrvatskim primorjem, Beogradom a da niko ne upire prst u tebe.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija