• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2019

11:32

ĐOKOVIĆ NIJE SLUŠAO TELO! Bivši trener otkrio zašto ne radi sa Novakom!

Tenis

ĐOKOVIĆ NIJE SLUŠAO TELO! Bivši trener otkrio zašto ne radi sa Novakom!

Podeli vest

Novak Đoković je teniser o kojem se priča... Posle mnogo muka i problema sa povredom vratio se i melje sve pred sobom. O saradnji sa našim asom govorio je bivši trener Andre Agasi

Legendarni as i Đoković nisu pokvarili odnose. On je nastavio da hvali Noleta.

- Razlog iz kojeg sam želeo da mu pomognem jeste zato što tenis to zaslužuje. Nikada se nije dovodilo u pitanje to za šta je on sposoban. Samo je imao svoj mučni proces, kao što ga svi imamo – istinski sam verovao da mogu da mu pomognem, a posle sam istinski verovao da ne mogu. Kao trener sam mnogo naučio – nije stvar u tome šta ti znaš, nego u tome šta nauči onaj sa kojim radiš. Ali neko mora da bude spreman da uči i da vidi stvari drugačije - rekao je Agasi.

Foto: Reuters

On je nastavio u istom ritmu.

- Deo njegove veličine jeste i njegova tvrdoglavost. Ne kajem se. Osećam da sam mnogo naučio i da sam mu "prodrmao kavez" taman toliko da tenis profitira. Da budem jasan, naše prve zajedničke večeri rekao sam mu da mu ja nisam potreban. Kakvu god formulu da ima sa svojim timom, ona je veoma moćna i oslanja se na ono što je Novak kao ličnost, a ja nisam sposoban da se pretvaram. Ja sam to što jesam, a njemu želim sve najbolje i navijam za njega jer tenis to zaslužuje.

Agasi je objasnio zašto je došlo do prekida saradnje.

- Slušajte, ako ima jedna stvar koju nikada ne bih menjao ni kod koga, to je telo. To što njegovo telo može da uradi nikada nije problem. Ali nikada nije bio spreman dva dana u nizu zbog svog lakta, a ja živim po jasnoj filozofiji – ako ne slušaš svoje telo, tvoje telo neće slušati tebe. Moramo da se izlečimo… Ali za razliku od mene dok sam igrao, on voli tenis, želi da igra, želi da trči i želi da nađe način kroz povredu, a nije odgovorno igrati povređen. To ne mogu da podržim jer time povređujem istu tu osobu za koju tvrdim da mi je do nje stalo. Mučio sam se da budem deo toga - objasnio je Agasi.

(FOTO) TRI MUSKETARA Nole podelio fotografiju koja će raznežiti mnoge!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija