• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: NIJE UVEK LAKO!

21.02.2019

16:22

BOLI ME KAD ME STEFAN PITA ŠTO SAM NA TERENU, A NE SA NJIM! Novak krajnje iskreno o roditeljskim mukama

Tenis

BOLI ME KAD ME STEFAN PITA ŠTO SAM NA TERENU, A NE SA NJIM! Novak krajnje iskreno o roditeljskim mukama

Podeli vest

Čini se da bi svako dao da bar jedan dan bude Novak Đoković, sudeći po njegovoj popularnosti koju uživa kao prvi teniser sveta, ali postoje i trenuci kada mu nije baš svejedno, pogotovo u ulozi roditelja

Đoković se trudi da slobodno vreme provodi sa porodicom, ali često je zbog velikih obaveza prinuđen da odsustvuje i bude udaljen od sina Stefana i ćerke Tare.

Upravo je u nedelji posle dobitka Laureus nagrade za najboljeg sportistu u protekloj godini otkrio da je ponosan roditelj dvoje dece, ali i da često ostaje skamenjen pred pitanjem koje mu postavi sin Stefan.

Stefan me ponekad pita: "Tata, zašto si na teniskom terenu, a ne sa mnom?" To boli - otvoreno priznaje Đoković novinarima "Hamburger Morgen Post-a" i nastavlja:

Pokušavam da budem najbolji otac. Trudim se da budem i najbolji teniser i najbolji roditelj u isto vreme. Dajem zaista sve od sebe - naveo je Đoković.

On je otkrio i da ga je Stefan jednom začuđeno pitao da li poznaje sve ljude koji ga "startuju" za fotografisanje, a da je i na to pitanje ostao zatečen.

-  Nisam znao šta da mu odgovorim. Onda sam rekao: “Ponekad igram tenis i ponekad sam na TV-u" - rekao je Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deran no fan

pre 5 godina

Mora da pare izlece tu bol na kraju dana. LJude boli kada deca pitaju zasto ne idu na more, i zasto nemaju pare za bolje patike. I bogati placu, zar ne? Samo nemoj patetisati, majke ti!

Nagovor

pre 5 godina

Nagovorila ga mama. Zena ko svaka zena. Da muz bude uz nju. Para imaju za bar 2 zivota i decu. Nece da sedi kuci i podize decu, vec ili da ide sa muzem, ali nece da joj svekrva cuva decu. Onda, ks da bi rekla, imamo dovoljno novca za zivot, ostani kuci i pomazi mi u svemu. Stara je istina, ako muskarcu zena navuce suknju na glavu, ne vidi ništa. Samo oseca miris. Slađa pika, nego sika.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija