• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

14:55

KONTROVEZNI KIRJOS NASTAVIO DA ŠOKIRA! Australijanac otrkio šta je radio neposredno pred finale sa Zverevim!

Tenis

KONTROVEZNI KIRJOS NASTAVIO DA ŠOKIRA! Australijanac otrkio šta je radio neposredno pred finale sa Zverevim!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos već tradicionalno šokira javnost svojim postupcima kako na terenu, tako i van njega. Ovaj put otišao je korak dalje

"Nevaljali dečko" svetskog tenisa osvojio je turnir u Akapuklu pobedom nad Aleksandrom Zverevim i tako po prvi put u karijeri uspeo da na jednom turniru savlada dva igrača iz TOP 10.

Ipak, ne bi se on znao Nik Kirjos da ne napravi neku zavrzlavu pa je tako otkrio šta je radio neposredno pred finalni meč i tako iznenadio čitavu javnost.

- U pola šest poslepodne, pre meča sa Zverevim, otišao sam da vozim "džet ski"... Mislim da to ne bi uradio nijedan igrač koji se nalazi u TOP 10 na ATP listi - rekao je kao iz topa Kirjos, svestan povreda koje je mogao da zadobije prilikom vratolomija na vodi - rekao je Kirjos koji je u tom momentu shvatio da je malo preterao pa je pokušao da se izvadi iz čitave situacije:

Moram da budem disciplinovaniji, profesionalniji, da radim prave stvari. Da, nemam trenera, pa bih od toga najverovatnije počeo - istakao je Australijanac.

Jednostavno, neko se nikada ne menja.

KAKO JE NOLE DONEO ODLUKU ŽIVOTA! Đoković otkrio dugo čuvanu tajnu!

OD PROVOKATORA POSTAO MOTIVATOR! Kirjos ima snažnu poruku za sve!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija