• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2019

12:50

(VIDEO/FOTO) KOD NOVAKA NEMA ZABUŠAVANJA NI NA TRENINGU! Evo ko je Đokoviću glumio Kirijosa!

Tenis

(VIDEO/FOTO) KOD NOVAKA NEMA ZABUŠAVANJA NI NA TRENINGU! Evo ko je Đokoviću glumio Kirijosa!

Podeli vest

Novak Đoković će na startu Indijan Velsa igrati sa kvalifikantom, a onda ga čekaju rivali koji su mu staru dužnici

 

Potencijalni rival u trećem kolu je Nik Kirijos koji je odigrao protiv Srbina dva meča i ima isto toliko pobeda. Potom Marko Čekinati, kome naš as jedva čeka da vrati za poraz na Rolan Garosu. U četvrtfinalu bi mogao da igra sa Dominikom Timom, koji je dobio dva poslednja duela protiv prvog tensiera sveta.  

Nije lagan žreb, ali ako Novak bude igrao kao poslednjih šest meseci, samo će se on pitati za rasplet situacije na terenu.

Finišira Novak pripreme za prvi masters, a sparing partner mu je bio Stan Vavrinka. Naravno, nije ovo prvi puta da Srbin i Švajcvarac zajedno treniraju, to je već ustaljena praksa.

VREME JE ZA OSVETU! ĐOKOVIĆ NA KIRIJOSA U 3. KOLU INDIJAN VESLA, Nadal i Federer ne mogu pre finala!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija