• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

11:40

DA LI JE OVO POSLEDNJI INDIJAN VELS ZA FEDERERA? Evo šta Švajcarac kaže na to

Tenis

DA LI JE OVO POSLEDNJI INDIJAN VELS ZA FEDERERA? Evo šta Švajcarac kaže na to

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer nakon osvajanja ATP turnira u Dubaiju i probijanja do četvrtog mesta na ATP listi ima priliku da se dodatno približi vodećem triju na predstojećem mastersu u Indijan Velsu

Kažu da je forma prolazna, a klasa večna, ali godine čine svoje i pitanje je da li je ovogodišnji turnir u Indijan Velsu poslednji za 37-godišnjeg Švajcarca.

- Samo želim da imam dovoljno fleksibilnosti u životu da odlučim kada je previše, kada nije dovoljno i kada je dobro za sve. Sa tog stanovišta zaista se radujem trenutku kada dođe do toga. Moj prioritet će uvek biti porodica, žena i deca - rekao je Federer novinarima u Indijan Velsu.

Turnir u Indijan Velsu počinje ovog četvrtka i traje do kraja naredne nedelje, a Federer ima priliku da posle osvajanje Dubaija dođe do 101. titule u karijeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srpsko Sarajevo

pre 5 godina

Bježi, jadan, u penziju! Nastupa samo tamo gdje nema Noleta i Nadala ne bi li osvojio kakav čelendžer, pa da kaže da ima najviše titula na turnirima. Idi jodluj sa Mirkom i djecom.

savjetić

pre 5 godina

@Srpsko Sarajevo ,svaki komentar vas Novakovih navijača pokazuje koliko ste frustrirani kad se objavi vijest o federeru.Nikako ne možete da prihvatite da je Novak bio i ostaće u Federerovoj sjenci i bolje bi bilo da "smanjite doživljaj"

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija