• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

20:37

BRAVO, FIĆO! Krajinović srušio Gofana za treće kolo Indijan Velsa!

Tenis

BRAVO, FIĆO! Krajinović srušio Gofana za treće kolo Indijan Velsa!

Podeli vest

Naš teniser Filip Krajinović pobedio je Belgijanca Davida Gofana u drugom kolu mastersa u Indijan Velsu sa 6:3, 6:3

Srpski igrač uspeo je da savlada 21. igrača sveta i tako se domogne treće runde mastersa u Sjedinjenim Američkim Državama.

Velika borba viđena je u sudaru srpskog i belgijskog tenisera, ali je Krajinović bio najbolji kada je bilo najpotrebnije. Uspeo je na vreme da stigne do brejka u prvom setu i tako povede u ukupnom rezultatu.

Drugi set bio je bukvalno repriza prvog, a naš igrač uspeo je da u presudinim momentima spase dve brejk lopte i sa tri vezana poena stigne do velike pobede.

Krajinović će u borbi za osminu finala igrati protiv Danila Medvedeva i Mekenzija Mekdonalda.

ODLIČNI KECMANOVIĆ! Srbin u trećem kolu Indijan Velsa!

I KRAJINOVIĆ PROŠAO! Dominacija Srba u "pustinji"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdjurdjevic

pre 5 godina

Bravo majstore, čekamo te u finalu sa Đokovićem, ako nisi u njegovoj polovini žerba. Ako jesi onda i polufinale nije loše.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija