• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2019

11:56

POTCENJUJU ME CEO ŽIVOT, A TO ME MOTIVIŠE! Kecmanović otvorio dušu: Uživam ovde, ciljam prvih 100

Tenis

POTCENJUJU ME CEO ŽIVOT, A TO ME MOTIVIŠE! Kecmanović otvorio dušu: Uživam ovde, ciljam prvih 100

Podeli vest

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović na kratko je prekinuo slavu njegovog zemljaka Lasla Đerea savladavši ga u Indijan Velsu u meču koji mu je obezbedio osminu finala prvog ovosezonskog mastersa

Kecmanović je sada došao na naslovne stupce, a činjenicu da je dugo bio potcenjen uvek je video kao motiv da demantuje one kojima nije omiljen.

Navikao sam se na potcennivanje, tako je bilo celog mog života. Negde u malom mozgu me to tera da pokažem svima da nisu u pravu. Ne dotiče me iskreno. Nekada mi daje to dodatnu motivaciju kada mi se ne trenira. Ne znam zašto je to tako, možda im se ne dopadam ili šta god da je, nema svrhe pričati o tome. Nadam se da će se to promeniti - rekao je Kecamanović koji se u osmini finala Indijan Velsa sastaje sa Japancem Jošihita Nišioke.

SPEKTAKL U SRPSKOM OKRŠAJU! Kecmanović bolji od Đerea za osminu finala Indijan Velsa!

O boravku na Indijan Velsu ističe kao na vreme uživanja, jer retke su situacije da neko ko je 130. teniser sveta igra u osmini finala poznatog mastersa.

- Opušten sam, uživam što sam ovde. Ne bi trebalo da budem ovde ali jednostavno uživam i ko zna možda nikad više ne budem u ovoj situaciji ili možda budem svake godine. Zaista jedva čekam da izađem na teren opet - rekao je Kecmanović i naveo da mu je cilj da do kraj godine uđe u prvih 100.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija