• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

02:15

ĐOKOVIĆ I FONJINI BEZ FINALA U INDIJAN VELSU! Poraz srpsko-italijanskog dvojca!

Tenis

ĐOKOVIĆ I FONJINI BEZ FINALA U INDIJAN VELSU! Poraz srpsko-italijanskog dvojca!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se u dublu plasira u finale mastersa u Indijan Velsu pošto je u paru sa Italijanom Fabiom Fonjinijem poražen od brazilsko-poljskog dvojca Marselo Mela i Lukaša Kubota 7:6, 2:6, 10:6

Činilo se da će posle munjevitog drugog seta, koji su dobili sa 6:2, srpsko-italijanski par rutinski rešiti i odlučujući i otići u finale, ali su posustali kad je bilo najpotrebnije i na kraju su poraženi.

U meču koji je trajao sat i 43 minuta igre ubedljio najneizvensiji bio je prvi set koji je rešen taj-brejkom u kome su posle vođstva od 3:0 Đoković i Fonjini izgubili čak tri servisa i ušli u zaostatak po setovima.

Posle rutinskog vraćanja u meč, usledio je novi šok pošto su u odlučujućem setu očajno servirali pa je brazilsko-poljski par otišao u finale, a Đoković posle rane eliminacije u singlu ostao bez šansi da to nadomesti u dublu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija