• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2019

13:28

POSLE PORAZA! Federer neće da pravi dramu!

Tenis

POSLE PORAZA! Federer neće da pravi dramu!

Podeli vest

Ništa od nove titule u Indijan Velsu... Posle dobrog meča i velike borbe, Rodžer Federer izgubio je od Dominika Tima u finalu. Nakon meča, Švajcarac je imao jasnu poruku

- Žao mi je što sam ponovo izgubio u finalu jednog mastersa. Osećam da sam igrao vrlo dobro, ali očigledno ne dovoljno. Međutim, ne treba praviti dramu oko ovog poraza. Ako nastavim da igram na ovom nivou, titula će doći pre ili kasnije. Drago mi je što je Dominik ostvojio svoj prvi trofej na turnirima iz serije 1000. Zaslužio je, bez ikakve sumnje - rekao je Federer.

On se osvrnuo na sam meč.

Nisam servirao dobro, što je on znao da iskoristi. Vetar mu je malo pomogao u drugom setu. Međutim, najvažnije je da moj servis nije bio dobar i to je ono što me je koštalo. Dominik je igrao na izuzetno visokom nivou - zaključio je on.

FEDEREROV BIVŠI TRENER PRAVO U CENTAR! Rodžerov jedini problem - NOVAK ĐOKOVIĆ!

Federer je dodao da će dati sve od sebe da igra na turniru u Majamiju.

- Želja mi je da odem u Majami. Spreman sam, osećam se dobro. Pomoglo mi je što sam ovde odigrao više mečeva. Mada sam isto mislio i prošle godine, pa sam ponovo rano ispao. Čekamo žreb. Posle Majamija ću napraviti pauzu, pa ću početi sa pripremama za turnire na šljaci - zaključio je Švajcarac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija