• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2019

11:37

(VIDEO) KECMANOVIĆ KAO NOVINAR! Imao molbu za Novaka, Federer otkrio na čemu mu zavidi

Tenis

(VIDEO) KECMANOVIĆ KAO NOVINAR! Imao molbu za Novaka, Federer otkrio na čemu mu zavidi

Podeli vest

Miomir Kecmanović polako ali sigurno krči svoj put u svetu tenisa. On je na turniru u Majamiju dobio priliku da se oproba u ulozi novinara a pitanja je postavljao Novaku Đokoviću, Rodžeru Federeru, Dominiku Timu...

Kecmanović je pitao Novaka da mu pozajmi bar neki od trofeja.

- Ma nema problema, imam ih dosta. Mislim da je bolje da sam tu uz tebe, da ti dam savete koji bi mogli da te vode do grend slem titule - nasmejao se Đoković.

Sa Federerom je pristup bio nešto drugačiji.

- Veoma si iskusan i na ATP turu si duže nego što sam ja živ, imaš li neke savete za mene? - upitao je Srbin.

KONAČNO NA TERENU! Evo kad Nole igra protiv momka koji MRZI TENIS!

Rodžer je bio potpuno iskren.

- Uživaj i znaj da imaš dovoljno vremena. Kad si mlad misliš da sve mora da bude urađeno odmah... Voleo bih da sam tvojih godina i da ponovo uradim sve od početka. Malo mi je žao što sam na kraju karijere, a verujem da ćeš ti imati sjajnu karijeru - rekao je Federer.

Miomir je nastavio sa pitanjima. Zanimalo ga je koje od svoje četvoro dece Federer najviše voli.

- Takva pitanja se ne postavljaju. Volim ih naravno sve podjednako. Ovo je bilo bezobrazno putanje, svaka čast! Niko me nikad to nije pitao - zaključio je Federer.

Evo kako se Kecmanović snašao kao novinar:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija