• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

17:39

OVAKO NEŠTO NIKADA NISAM ISKUSIO! Za Noleta je povratak u Majami jako poseban!

Tenis

OVAKO NEŠTO NIKADA NISAM ISKUSIO! Za Noleta je povratak u Majami jako poseban!

Podeli vest

Nakon pobede nad Bernardom Tomićem i plasmana u treće kolu mastersa u Majamiju naš najbolji teniser Novak Đoković ponovo se prisetio prethodnih 12 meseci jako teškog rada i povratka na pobedničke staze

Đokovićev povratak mogao bi da posluži kao inspiracija za film. Nakon samo 12 meseci od čoveka koga su mnogi otpisali, ponovo je prvi reket sveta.

- Poslednjih dvanaest meseci su veoma posebni za mene. Mislim, kao ništa što sam ikada iskusio u karijeri, to sigurno - rekao je Novak novinarima.

MASTERS MAJAMI! Krajinović otvara program, Kecmanović od 22, Đoković u nedelju na terenu!

Prošle godine učešće u "vrelom" Majamiju naš as završio je na samom startu porazom od Benoa Pera. U nezgodnom trenutku Noleta je tada sačekao početak mastersa u Sjedinjenim Američkim Državama jer je malo pre toga imao operaciju lakta.

Foto: ap photo/tanjug

- Uzimajući u obzir ovih 12 meseci, način na koji sam igrao, period posle operacije, bukvalno sve, da budem ovde gde sam danas je prilično fenomenalno. Ponosan sam, a naravno ovde ne bih bio bez porodice i mog tima, i svih koji su bili uz mene - dodao je Đoković.

JANKO SE POKLONIO VELIKOM PRIJATELJU: Novak je NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA!

Međutim, Vimbldon je sve promenio...

- Povreda i taj proces vraćanja na top nivou su ovo putovanje napravile samo još posebnije. Naučilo me je dosta toga i pokazalo mi stvari koje nisam znao o sebi - zaključio je Nole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija