• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

20:41

(VIDEO) NOLE, GOLMANE! Pokazao je kako postiže golove, a evo kako se Đoković snalazi u ulozi čuvara mreže!

Tenis

(VIDEO) NOLE, GOLMANE! Pokazao je kako postiže golove, a evo kako se Đoković snalazi u ulozi čuvara mreže!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković sprema se za nastavak pohoda na titulu u Majamiju. U trećem kolu srpski as igraće protiv Federika Delbonisa, a kao uvertiru u taj duel Nole je ponovo pokazao svoje fudbalske sposobnosti

Oprobao se Đoković kao fudbaler mnogo puta do sada, a nedavno je svima pokazao da ga krasi odličan njuh za gol pa je glavom uspeo da smesti loptu u mrežu na jednom treningu u Majamiju.

VELIKI USPEH! Krajinović slomio "žilavog" Vavrinku za treće kolo Majamija!

Nakon egzekutorskih vrlina, ovoga puta Nole je bio u ulozi golmana. Ponovo je bio odličan, ali nije uspeo da zaustavi baš svaki pokušaj. U njegovu odbranu, morao je da zaustavi teniske loptice.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija