• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2019

13:13

OVO JE VIŠI NIVO, TREBA DOSTA RADA, NAPORA...Kecmanović: Teško je među profesionalcima!

Tenis

OVO JE VIŠI NIVO, TREBA DOSTA RADA, NAPORA...Kecmanović: Teško je među profesionalcima!

Podeli vest

Miomir Kecmanović eliminisan je u drugom kolu turnira u Majamiju od Frensisa Tijafoa (7:6, 7:6)

Mladi srpski teniser bio je zadovoljan postignutim na prva dva mastersa u sezoni. 

- Odigrao sa dobar meč. Dobro sam počeo ali sam ispustio 4:1. Malo mi je nedostajalo. Dobre dve nedelje za mene. Ima dosta dobrih stvari, ne mogu da budem nezadovoljan, ovo mi je za nauk - kazao je za Sportklub Kecmanović, koji nakon Majamija dolazi u Beograd a onda kreću pripreme za šljaku.

ŠTETA! Kecmanović posle velike borbe eliminisan sa mastersa u Majamiju!

Miomir je prokomentarisao i prelazak iz juniorske konkurencije među profesionalce.

- Teško je. Teka sada vidim koliko je nebitno što si bio prvi i sve ono što si osvajao. Nema veze jedno s drugim ovo je viši nivo, treba dosta rada, napora i svega da se složi da bi bio ovde - poručio je srpski teniser.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija