• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2019

16:15

NOVAK IMA PORODIČNIH PROBLEMA! Teniski ekspert ŠOKIRAO svet, zna šta nije u redu sa Đokovićem!

Tenis

NOVAK IMA PORODIČNIH PROBLEMA! Teniski ekspert ŠOKIRAO svet, zna šta nije u redu sa Đokovićem!

Podeli vest

Novak Đoković nije osvojio Indijan Vels i Majami, eliminisan je u ranim fazama turnira, pa se odmah javljaju eksperti koji znaju šta je problem prvog tenisera sveta i zašto ne igra kao na nivou Australijan opena

Istina, Đoković nije ličio na sebe ni u Kaliforniji, ni na Floridi, a teniski ekspert iz Poljske, Vojček Fibak je u intervjuu za "Polska Times" smatra da su uzrok loših rezultata srpskog tenisera privatni problemi.

- Sve zavisi od vašeg uma. Novakovi problemi nisu isključivo povezani sa sportskim razlozima, već i sa porodičnim problemima. Tako smatra nekoliko ljudi iz njegovog okruženja. Sve zajedno to nekada Novaka toliko uznemirava da ne može da se takmiči na istom nivou kao ranije - smatra Fibak.

POSLE NOVOG TEŠKOG PORAZA! Nole najavio VELIKE PROMENE!

ĐOKOVIĆ OČAJAN POSLE PORAZA: Nisam smeo da izgubim, imao sam toliko prilika...

Foto: USA Today

 

Posle poraza od Roberta Bautiste Aguta (2:1) u osmini finala Majamija prvi teniser sveta je priznao da su ga poremetila dešavanja van terena, ali nije rekao o čemu se konkretno radi. 

- Dešavalo se mnogo stvari van terena, izgleda da je to malo uticalo na mene i na terenu. Sa zdravstvenog aspekta takođe se nisam osećao najbolje na prethodna dva turnira, i dalje sam 'zarđao', ali učite iz toga, to je život - rekao je Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 5 godina

Treba se jednom opametiti I Novakove uspehe I neuspehe prihvatiti kao nešto normalno za sportiste,pogotovo u njegovim godinama.Koji bi to sport bio da nema I jednog I drugog.Zato počnite konačno realno I normalno da pišete I o njegovim uspesima ali I o neuspesima.Onda će sve to ličiti na nešto normalno I pametno

sloba

pre 5 godina

Moj dragi Novace sad znamo gde je problem! Zena ti je naredila da peres sudje,pa dobro to nije kraj sveta,da se treses od nervoze i umora.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija