• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2019

16:15

RAFA NIJE TENISER, VEĆ... Toni Nadal nikad iskrenije o bolovima svog bratanca!

Tenis

RAFA NIJE TENISER, VEĆ... Toni Nadal nikad iskrenije o bolovima svog bratanca!

Podeli vest

Toni Nadal, stric i nekadašnji trener španskog tenisera Rafaela, potpuno iskreno je progovorio o bolovima sa kojima se susreće njegov bratanac

Nadal već godinama kubiri sa zdravstvenim problemima, a možda najbolju rečenicu u kakvom stanju se nalazi njegov bratanac dao je Toni.

- Rafa nije teniser, već povređeni čovek koji igra tenis - izjavio je Toni Nadal, pa nastavio:

- On želi da nastavi da igra tenis uprkos povredama, možda još dve ili tri godine - naveo je nekadašnji trener španskog asa.

ĐOKOVIĆU SE DRMA TRON! Rafin stric sumnja u Novaka!

On je zatim dao mišljenje o tome kako on gleda na tenis.

- Za mene nije uspeh osvojiti neki od prestižnih grend slem turnira. Uspeh je u neprekidnom napretku, a osvajanje turnira ne zavisi samo on tenisera, već i od njegovih protivnika - naveo je Toni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija