• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2019

10:40

NOVAK I DALJE BEZ PREMCA! Provešće i 246. nedelju na prvom mestu, u leđa mu gledaju Rafa i Rodžer!

Tenis

NOVAK I DALJE BEZ PREMCA! Provešće i 246. nedelju na prvom mestu, u leđa mu gledaju Rafa i Rodžer!

Podeli vest

Novak Đoković provešće i 246. nedelju na prvom mestu ATP liste

Nije bilo promena u vrhu ATP liste. Srbin je na vodećoj poziciji sa 11.070 bodova, a iza njega su Rafael Nadal (8.725), Aleksandar Zverev (6.040), Rodžer Federer (5.590) i Dominik Tim (4.745).

Potom slede Kei Nišikori, Kevin Anderson, Stefanos Cicipas, Huan Martin del Potro i Džon Izner.

Đokovića još samo 22 nedelje dele od istorije i izjednačenja sa Džimijem Konorsom, koji je na ATP listi proveo 268 nedelja. Rekord koji Noletu nije nedostižan. 

Foto: reuters

 

Laslo Đere je zadržao 32. meste na listi, ni Dušan Lajović, koji je na 48. mestu nije se pomerao. Miomir Kecmanović je napravio korak nazad i od ovog ponedeljka je 89. Finale Muratoglu Opena popravilo je plasman Filipa Krajinovića za sedam pozicija, pa je on sada 102.

Novi veliki skok, od čak 11 mesta, napravio je Janko Tipsarević i trenutno zauzima 372.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija