• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2019

22:38

HOĆE LI ĐOKOVIĆ PRESTATI DA SE BAVI POLITIKOM? Tipsarević ga savetovao, ovo je Noletov odgovor!

Tenis

HOĆE LI ĐOKOVIĆ PRESTATI DA SE BAVI POLITIKOM? Tipsarević ga savetovao, ovo je Noletov odgovor!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković nakon pobede nad Filipom Kolšrajberom komentarisao je nedavne izjave Janka Tiparevića oko Noletovog prestanka bavljanja politikom

Tipsarević je nedavno dao opširan intervju za "The Tennis Podcast", a u jednom trenutku razgovora pomenuo je moguću selidbu slemova na druge kontinente.

POTREBNO MU JE VREME! Nole ispisao istoriju, ali priznao da je "zarđao"!

- Mi, igrači, moramo da shvatimo da postoji mogućnost da se Rolan Garos preseli u Rim, Melburn u Peking... Moramo da verujemo da je moguće da se Vimbldon stvarno preseli u Abu Dabi - izjavio je Tipsarević.

Đoković je nakon meča drugog kola Monte Karla protiv Filipa Kolšrajbera imao odgovor na reči velikog prijatelja.

- Slemovi imaju istoriju staru više od 120 godina i to moramo da poštujemo, kao i tradiciju i sve ostalo. Ali, u isto vreme, moramo da balansiramo to sa evolucijom ovog sporta. Da li je moguće, da li je to budućnost – ne znamo. Sve je moguće - rekao je Nole.

Tipsa je otkrio da je savetovao Đokovića da se povuče sa funkcije predsednika ATL Saveta igrača, ali da je Nole odbio.

(VIDEO) KAKVO OLAKAŠANJE! Kad bes i frustracija stanu u jedan Noletov UDARAC!

- Njegov komentar vezan za moju umešanost u tenisku politiku, iz određenog ugla, ima smisla. Time bih sačuvao energiju i ostao fokusiran na ono što mi je najbitnije, na tenis i porodicu - rekao je Novak.

Kako kaže, bilo bi neodgovorno da se sada povuče.

- U isto vreme ja sam doneo odluku da budem deo toga, delom jer osećam kao da igrači žele da tako i bude. Ja sam bio reizabran za tu ulogu. Svima nam je jasno da je ovo veoma bitno vreme za tenis sa mnogo promena, mnogo novih turnira, mnogo novih pravila. Sve što se dešava (sa ITF-om i ATP-jem) je veoma ozbiljno. Utiče na mnogo igrača i to je nešto o čemu je najbitnije pričati, trenutno - zaključio je prvi "reket" sveta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija