• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2019

17:59

"RUS JE U ŽIVOTNOJ FORMI, ALI SAM SPREMIO NEŠTO SPECIJALNO" Đoković zna kako protiv Medvedeva u četvrtfinalu!

Tenis

"RUS JE U ŽIVOTNOJ FORMI, ALI SAM SPREMIO NEŠTO SPECIJALNO" Đoković zna kako protiv Medvedeva u četvrtfinalu!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković pobedom nad Amerikancem Tejlorom Fricom plasirao se u četvrtfinale gde ga čeka Rus Danil Medvedev za koga je Nole spremio specijalnu strategiju

- Bolje sam se osećao nego u meču protiv Kolšrajbera, ali su uslovi za igru bili ponovo izazovni, na drugi način. Tejlor ima snažan servis i igru koja je veoma brza, više prilagođena tvrdoj podlozi, ali ga je dobro služila do sada u Monte Karlu, i valjalo je biti oprezan. Meni je bilo važno da mogu da odigram jedan udarac više od njega, ostanem u razmenama i polako dižem nivo igre i samopouzdanje - rekao je Đoković.

BRZO, EFIKASNO, ODLIČNO! Đoković preko Frica do četvrtfinala Monte Karla!

Naredni protivnik biće mu mladi Danil Medvedev sa kojim se poslednji put susreo na Australijan openu.

- Ni njegova igra nije tipična za ovu vrstu podloge, ali je sve mečeve do sada ovde dobio veoma ubedljivo. Sigurno je da se oseća veoma stabilno i odvažno posle važne pobede danas protiv Cicipasa, i potvrđuje da je u životnoj formi. Mnogo se bolje kreće nego pre, ima odlične udarce i njegove brojne kvalitete je prikazao u prva dva seta naše g poslednjeg meča, početkom ove godine na Austrelijen Openu. Biće veoma važno postaviti dobru strategiju i za taj meč, i nadam se da će vremenski uslovi biti nešto povoljniji nego što je to bio slučaj u poslednja dva meča - napomenuo je Nole pre četvrtfinala protiv Medvedeva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija