• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

09:57

DOŠLO VREME DA BRITANCI PRAVDAJU NOVAKA! Zbog jedne stvari se Đoković nije sastavio u Monte Karlu!

Tenis

DOŠLO VREME DA BRITANCI PRAVDAJU NOVAKA! Zbog jedne stvari se Đoković nije sastavio u Monte Karlu!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije se proslavio ni na startu sezone šljake u Monte Karlu, a među faktorima koji su ga omeli da stigne do završnice ubraja se i neverovatan vetar koji je ove nedelje duvao u Kneževini

Kada su na britanskom "Amazon prajmu" analizirali Đokovićev poraz, bivši britanski teniseri Samanta Smit i Mark Piči posebno su se osvrnuli na snažan vetar koji ovih dana duva u Monte Karlu, što je dovodilo i do ogromnog podizanja šljake, time i nekoliko kratkih pauza pre novih servisa.

- Vetar je bio jako važan faktor. Naročito za Đokovića, koji nosi sočiva - rekla je Sem Smit i na neki način opravdala novi kiks Novaka na ovosezonskim mastersima.

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Evo koliko bodova Nole nosi iz Monte Karla!

Sa druge strane, njegov najveći konkurent u svetu tenisa Rafael Nadal je odrastao u vetrovitom području, tako da mu uz tradicionalnu ladognost na šljaci, vetar dodatno pospešuje igru.

NOVAK NIJE NIMALO ZABRINUT! Evo zašto se Đoković nije uzdrmao posle eliminacije u Monte Karlu

Novak porazom u četvrtfinalu Monte Karla nosi 90 bodova sa ovog turnira, a prvi naredni nastup na šljaci imaće od 5. maja kada startuje masters u Madridu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija