• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

29.04.2019

13:47

LAJOVIĆ OTKRIVA ZA INFORMER! Neću još da se ženim!

Tenis

LAJOVIĆ OTKRIVA ZA INFORMER! Neću još da se ženim!

Podeli vest

Ne planiram još da se ženim jer i devojka Lidija (22) i ja imamo mnogo obaveza, kaže za Informer srpski teniser Dušan Lajović (28)

Momak iz Stare Pazove oduševio je sve plasmanom u finale mastersa u Monte Karlu, gde je poražen od Italijana Fabija Fonjinija, ali ništa manje pažnje nije privukla ni njegova devojka Lidija Mikić.

 

Prelepa brineta oduševila je sve prirodnom lepotom, ali i time što gradi svoju karijeru i što je jedan od najboljih studenata Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Zapadnjački sport

Tokom protekle četiri godine, koliko su u vezi, Lidija je Dušanu najveća podrška uz porodicu, ali mladi par za sada ne planira svadbu.

- Ona mi je zaista velika podrška i najveći navijač, njoj sam posvećivao pobede i crtao srca na kameri. Za sada ne planiramo svadbu jer se retko viđamo pošto, osim što ja mnogo putujem zbog tenisa, ona ima mnogo obaveza jer je studentkinja medicine - počinje priču za Informer trenutno 24. teniser sveta.

KAKVA POSETA! Novakov najveći kritičar stiže u Srbiju!

Ni Dušan ni Lidija ne vole da se eksponiraju, ali se naš teniser dobro nosi sa pažnjom koju mu je donelo finale mastersa. Ipak, da dođe do samog teniskog vrha i svetla pozornice bilo je potrebno mnogo rada i odricanja, pogotovo jer je iz male države kao što je Srbija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beskrajno te volim i beskrajno sam ponosna! ♥️ @dutzee

Објава коју дели Lidija Mikić (@lidija_mikic) дана 22. Апр 2019. у 7:04 PDT

 

- Bilo je teško trenirati tenis u Srbiji devedesetih godina. Niko tada nije znao za ovaj sport, jer još nisu bili stasali ni Novak Đoković ni Janko Tipsarević. Roditeljima dugujem veliku zahvalnost jer su život posvetili meni i mojim snovima, i to je njihovo najveće odricanje - otkriva Lajović.

Najveći problem je izostanak finansijske podrške kada dolazite iz manje države, ali je Lajović i to uspeo prevaziđe uz podršku porodice.

- Kada se bavite tenisom u Srbiji, porodica je jedina koja stoji iza vas. Tenis je zapadnjački sport, teniseri iz tog dela Evrope imaju finansijsku podršku, sponzore... Mi to nemamo. Ali to nije samo mana, kako možda zvuči. Pogledajte, Velika Britanija nema uspešnih tenisera kao Srbija jer oni nemaju tu glad za uspehom i nisu morali da se muče kao mi koji smo prošli sve i svašta. Možda Novak Đoković ne bi bio to što je danas da je odmalena imao sponzore i podršku sa svih strana - kaže Lajović.

NE MOŽE MU NIKO NIŠTA! Nole gubi, ali njegova prednost SAMO RASTE!

Za uspeh je potrebna i drskost i bezobrazluk, ali je Lajović i bez toga došao do 24. pozicije na ATP listi. Kako tvrdi, ne kaje se ni zbog jednog poteza u karijeri.

- Znam da je nekad potrebno biti i bezobrazan, ali ja sam drugačije vaspitan. Smatram takvo ponašanje svojom vrlinom. Verovao sam u uspeh, nisam se brinuo ni kada sam bio povređen i imao operaciju bruha i sada je sve došlo na svoje - dodaje Lajović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Објава коју дели Lidija Mikić (@lidija_mikic) дана 4. Феб 2018. у 1:40 PST

 

Voli kafu

Iako je možda malo kasnije od svojih konkurenata došao do najboljih rezultata, popularni Duci ima još dosta vremena da se profesionalno bavi tenisom. Ali već ima u planu čime bi voleo da se bavi kada završi karijeru sportiste.

- Mene interesuje mnogo stvari van sporta. Strast su mi knjige, posebno naučna fantastika, a zanima me i tehnologija. Ugostiteljstvom ne planiram da se bavim, iako sam otvorio kafeteriju u Beogradu. To mi je hobi jer mi je kafa jedini porok - zaključuje Lajović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija