• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2019

11:55

(FOTO) NOLE "PAO" NA ČARI HRVATSKE SEKSI VODITELJKE, PA REKAO: Osećam da su HRVATI MOJI!

Tenis

(FOTO) NOLE "PAO" NA ČARI HRVATSKE SEKSI VODITELJKE, PA REKAO: Osećam da su HRVATI MOJI!

Podeli vest

Svi su se pitali ko je lepotica koja je u Madridu viđena u društvu prvog tenisera sveta Novaka Đokovića


Reči je o hrvatskoj novinarki Fani Stipković. Atraktivna Hrvatica nije mogla da sakrije oduševljenje Srbinom.

- On nije samo najbolji teniser sveta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi preneo poruku ljubavi koju bi trebali da imamo jedni za druge i kako bi svojim porukama i delima pomogao da ovaj svet postane bolje mesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primer uzornog sportiste i još kvalitetnije osobe - napisala je na svom profilu na Instagramu Stipković.

(FOTO) BALKANCI ODLEPILI ZA ĐOKOVIĆEM! Kao u vicu - sreli se Hrvat, Crnogorac, Slovenac i Nole! Naš as svađa gradske rivale u Madridu!

Fani je sa srpskim osom pričala o odnosima dve zemlje.  Kako prenosi Večernji list, iako se Novak ne dotiče često politike, pristao je da atraktivnoj novinarki odgovori na pitanje koje se tiče rata u Jugoslaviji i odnosa koji Srbija ima sa komšijama.

- Ja na sve nas iz regije gledam manje-više isto. I zato se trudim uvek da budem otvoren, ljubazan i pristojan. Znam da su ratne rane sveže, potpuno razumem ljude koji nemaju isti stav poput mene prema komšijama, moja porodica i ja tokom rata nismo bili oštećeni i znam da se ne može od čoveka očekivati da zaboravi nešto, ali se barem može usresrediti na oproštaj. I ja to nastojim da prezentujem kroz svoje akcije i dela - rekao je Novak.

 

 

BORBA ZA FINALE MADRIDA! Pobedio Federera, ali zna da će protiv Noleta biti DRUGAČIJE!

Novak kaže da mu nije smetalo što su ga neki naši mediji osudili jer je podržao hrvatsku reprezentaciju na Mundijalu u Rusiji.

- Istina, bio sam u nekim određenim medijima u Srbiji jako osuđivan što sam podržao hrvatsku fudbalsku reprezentaciju, ali mi nije smetalo. Ja takve stvari svesno radim. Zato što znam da sa svojim uticajem, statusom i imenom mogu doprineti pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem, ali nadam se i da drugi poštuju moj izbor - zaključio je Đoković.

 

 

Upoznajte Fani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where my soul expands...??? #home #tillwemeetagain ? . . . . . #fanitv #summer

Објава коју дели Fani Stipkovic (@fanistipkovic) дана 26. Авг 2018. у 12:06 PDT

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After experiencing all the benefits of sport & fitness, how much working out positively changed my life and helped me to improve my health, inner strength & balance and how that healthy lifestyle, besides my profession, became my biggest passion by coloring my each day with extra happiness, positivity & energy level, I’ve decided to share that experience with all of you. I am happy to announce that I am preparing my own workout routine program that I will launch in September 2018. Never forget...’Discipline is the bridge between goals and accomplishment’. Looking forward to working out together ??✨ ——————————————————————————— ?? Nakon što sam na vlastitoj koži osjetila koliko su mi sport i fitness pozitivno promijenili život, koliko mi je vježbanje pomoglo da poboljšam zdravlje, unutarnju snagu i balans te kako je, uz moju profesiju, taj zdrav način života postao moja najveća strast tako što mi je u svaki dan unio dodatnu dozu sreće, pozitivnosti i bolje energije, odlučila sam podijeliti to iskustvo sa vama. Jako sam sretna objaviti da pripremam vlastiti program vježbanja koji ću lansirati u rujnu ove godine. Nikada nemojte zaboraviti...’Disciplina je most koji spaja ciljeve i dostignuća.’ Veselim se našem zajedničkom vježbanju. ?? . . . . . #fanitv #workout

Објава коју дели Fani Stipkovic (@fanistipkovic) дана 7. Мај 2018. у 10:29 PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Peca

pre 4 godine

Onaj narod ciji su vojnici zverski istrebili vise od milion mog neduznog naroda, zena, dece,i staraca nikada necu moci da osecam kao moj. Zato sto se to ponavlja iz dana u dan, svaki dan.

Nile

pre 4 godine

Zašto on lepo i jasno ne kaže da mu je majka Hrvatica i da je polu-hrvat i da nemaju šta da se neki ovamo bune protiv toga šta voli Lepu svoju i svoje Hrvate i Vatrene pa krv nije voda... INTERVJU SLAVNOG TRENERA: NIKOLA PILIĆ: Đokovićeva majka je Hrvatica!

Nikola

pre 4 godine

Inace ta vam se 'hrvatica' krsti sa tri prsta, a ne 'sapa' se kao vi hrvati

Stojan

pre 4 godine

I da se ne ponavlja ali desilo se. Nole sada pokusava da bude umiljata osoba i stalo mu je da ga vole ali nebi trebao da preteruje. Neka sa samo bori za svoje trofeje a neprijatelji voleli ili ne isto mu dodje.

milan

pre 4 godine

Jelena je Naomi za ovu .Ovo je po sluzbenoj duznosti.

Smrad

pre 4 godine

Naravno da voli Hrvate. Mama mu Hrvatica tata Crnogorac

Hrvati jesu nasi ali

pre 4 godine

.....mi nismo njihovi i - tacka!

Solunac

pre 4 godine

Novak je naš. Hrvati su ono što su. Ni Novak ih neće promeniti.

SUVERENA

pre 4 godine

Nije lepo da mu podmetece ove slike - ON JE OZENJEN! SRAM VAS BILO

Ljubo

pre 4 godine

Hajde Djokovicu ,setkaraj ,koja smo mi go*na jugoslovenska .Pa ta Srbija je zatrovana ,ne osiromasenim uranijumom ,vec jugoslovenstvom i komunizmom .

Pg

pre 4 godine

Mnogo ste jadni sa ovim komentarima..njegova majka je rodjena u bg.a njeni su rodom iz vinkovaca srbi..boli vas što je više od pola srbije navijalo za hrvate na sp!

rade

pre 4 godine

Dok su mu Srbi bili potrebni da jedini navijaju za njega on je bio Srbin.Sad mu vise nisu potrebni pa moze da pokaze pravo lice.Nek mu je sa srecom i nek se dici sa svojom bracom.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija