• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2019

09:39

CICIPAS IZGUBIO PA SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Šta je ono? To nikada nisam video! Inspirišeš me!

Tenis

CICIPAS IZGUBIO PA SE POKLONIO ĐOKOVIĆU: Šta je ono? To nikada nisam video! Inspirišeš me!

Podeli vest

Teško je podneo poraz Stefanos Cicipas od Novaka Đokovića u finalu mastersa u Madridu (6:3, 6:4), ali je Grk nakon meča odao priznanje prvom teniseru sveta


- Nole, inspiriše me ovo što radiš, bio si neverovatan! Čestitam, zaslužio si. Fantastičan je bio. Odigrao je pametno, naterao me da se puno krećem jer je znao da sam noć ranije imao težak meč. Nisam imao nikakvo rešenje - Poručio je Cicipas.

RAFA, KLINCI, NASTAVITE DA TRENIRATE! Kralj Novak oduvao rivale, evo koliko sad beži Nadalu!

NADAL U PARIZU? MOŽDA IZGUBIMO PRE FINALA! Đoković ne želi dodatni pritisak pred Rolan Garos!

 

Jedna stvar je posebno fascinirala Cicipasa.

- Bekhend. Što je ono? To je sigurno najbolji bekhend protiv kog sam igrao. Ma najbolji koji sam video ikad. Ima potpunu kontrolu tim udarcem, može da odigra šta poželi. Nemoguće se nositi s tim. Teniseri obično imaju dobre udarce, ali nisu konstantni. On jest i zato dominira toliko godina.

Grčkom supertalentu je ovo bilo treće finale u karijeri, ima tri titule. Stefanos ima samo 20 godina, a od ponedeljak je sedmi teniser na ATP listi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija