• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2019

17:26

(VIDEO) DIVLJAK KIRIJOS ZGROZIO SVET! Navijači besni, traže DOŽIVOTNU DISKVALIFIKACIJU iz tenisa!

Tenis

(VIDEO) DIVLJAK KIRIJOS ZGROZIO SVET! Navijači besni, traže DOŽIVOTNU DISKVALIFIKACIJU iz tenisa!

Podeli vest

Nik Kirijos napravio je neviđen skandal na mastersu u Rimu u meču drugog kola protiv Norvežanina Kaspera Ruda

Australijanac se vratio u meč nakon što je izgubio prvi set, ali je potpuno odlepio početkom odlulčujućeg dela igre. 

Kirijos je poludeo zbog publike nakon što je izgubio gem. Servirao je za potvrdu brejka a onda je odlepio jer je kako je tvrdio neko iz publike kretao na tribinama u trenutku kada je on izvodio prvi servis.

Ušao je u svađu sa navijačima, pa je zauzvrat dobio zvižduke. Sudija mu je poručio da se smiri i nastavi meč. Međutim, nije uspeo da se smiri, nakon što je izgubio svoj servis gem otišao je na klupu polomio reket, bacio flašicu i stolicu na teren i nastavio da se svađa sa publikom.

 

 

Sudija mu dodelio pretposlednju kaznu pred disvkalifikaciju - gubitak celog gema. Australijanac je onda pružio ruku njemu i protivniku, spakovao se i napustio teren. Sudija je još tokom divljanja Australijanca pozvao supervizora na teren, kako bi diskvalifikovao tenisera, ali ga je sam igrač preduhitrio i odšetao sa terena. Ostaje nejasno da li je Kirijos diskvalifikovan ili je predao meč.

(VIDEO) I ON PROZIVA NOVAKA? Kirjos divljao, bacio stolicu na sudiju pa zaradio DISKVALIFIKACIJU!

Ukoliko se kao zvanični razlog navede diskvalifikacija Kirjosu će biti oduzet sa nagradni fond koji je do sada zaradio, biće mu naplaćen smeštaj i izgubiće sve poene koje je zaradio plasmanom u drugo kolo. Takođe, direktor turnira može da podnese prijavu ATP protiv Kirijosa, kojom bi Australijanac mogao da bude dodatno suspendovan.

Navijači su zgroženi ponašanjem Kirijosa, iako mu ovo nije prvi ispad, poznat je po ekscentričnom ponašanju. Mnogi bi ga doživotno diskvalifikovali iz tenisa, smatraju njegovo ponašanje nasilničkim, a nije ni mali broj onih koji su mu preporučili psihijatra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Teniser

pre 4 godine

Ja sam odavno rekao (posle skandala sa Vavrinkom) da njega treba trajno izbaciti iz ATP jer je on sam za ovih 2-3 godine napravio više neviđenih skandala na terenu i oko terena nego svi ostali teniseri zajedno u zadnjih 25 godina. Jedan neviđeno nevaspitan, bahat, bezobrazan i nadasve bolesno arogantan momak kome definitivno nije mesto u sportu kakav je tenis.

Stojan

pre 4 godine

On je isao kod psihijatra, nisam siguran koliko dugo. Nije prosto mogao da kontrolise taj bes, tu ljutnju. Ali izgleda da to nije mnogo pomoglo ili bi trebalo da posecuje psihijatra na duzi period.

Teniser

pre 4 godine

Nije to stvar za psihijatra, tu se radi o totalnom nevaspitanju i odsustvu bilo kakvog respekta prema bilo kome. Ne može ni jedan psihijatar da vaspitava konjinu koja je vaspitno zapuštena 25 godina a uz to ima i podršku za takvo ponašanje u porodici. Izbaciti ga iz tenisa i kraj priče, neka ide da svoje frustracije istresa sa kengurima i Tasmaniskim đavolima ...

Bane

pre 4 godine

Takvoj budali ne pomaže psihijatar. Samo izuzetno žestoke batine.

Koko

pre 4 godine

Ne pravi se pita od svačega. A od g.... nikada! Zna da udara. Ali ga tenis ne podnosi! I jedva čeka da ga se reši! Ološ

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija