• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2019

21:32

(VIDEO) TO NIJE ČOVEK - TO JE VANZEMALJAC! Đoković oduvao i Nemca za četvrtfinale Rima!

Tenis

(VIDEO) TO NIJE ČOVEK - TO JE VANZEMALJAC! Đoković oduvao i Nemca za četvrtfinale Rima!

Podeli vest

Dva meča u jednom danu - nema problema, to je Novak Đoković - mašina. Srpski teniser pobedio je u osmini finala Filipa Kolršrajbera sa 6:3, 6:0 za samo 63 minuta igre

Srpski teniser će se za polufinale Rima boriti sa Huanom Martinom del Potrom,a biće to njihov 20. međusobni okršaj. 

Samo nekoliko sati pre meča osmine finala, kao i Nemac koji je pobedio Marka Čekinata, Novak Đoković je bio na terenu i dobio  Denisa Šapovalova u prvom duelu na turniru. Ali, nije to smetalo srpskom asu da sa terena počisti i narednog rivala.  

Želeo je naš as što pre da završi meč, pa je već u drugom gemu prvog seta oduzeo servis gem rivalu. Poveo je 4:1 i do kraja seta dozvolio rivalu samo još dva gema.

Foto: ap photo

 

Nastavio je da gazi nejakog Kolšrajbera prvi teniser sveta i u drugom setu. Bilo je jasno da će lako dobiti ovaj meč, jer Nemac nije imao rešenje za Đokovića, ali Srbin nije popuštao. Ekspresno je napravio dva brejka, poveo 4:0, uzeo set sa nulom i lagano dobio još jedan meč - 6:3, 6:0 za samo 63 minuta igre.

 

TOK MEČA

ĐOKOVIĆ - KOLŠRAJBER 6:3, 6:0

 

Drugi set

6:0 - SET I MEČ! Sa nulom Novak dobija drugi set a meč sa 6:3, 6:0.

5:0 - Brejk! Strašno Novak igra bez obzira na to što je Kolšrajber izuzetno slab. Najbolji teniser sveta juri ka četvrtfinalu.

4:0 - Bio je Nole sada na testu. Nemac je poveo 40:30 na servis prvog igrača sveta. Đoković je ipak spasao tri brejk lopte i potvrdio drugi brejk.

3:0 - Novi brejk prvog tenisera sveta! Kolšrajber kao da se potpuno predao. Srbin je brejk napravio sa pula snage,  sa "nulom". 

2:0 - Bez izgubljenog poena potvrđen je brejk. Neka i ovaj set bude kao prvi, pošto je tako počeo.

1:0 - Brejk! Đoković ekspresno dolazi do prednosti na račun rivala u drugom setu. Novaku se baš žuri što pre da završi ovaj meč.

 

 

 

Prvi set

6:3 - Set! Poveo je Novak 40:15, ali onda prokockao, prvu, pa drugu set loptu. Međutim, treća je bila srećna. Posle 37 minuta igre Srbin vodi 1:0 u meču.

5:3 - Nemac je i dalje u setu, ali sada Novak servira za prvi set.

5:2 - Važan gem za Novaka! Dosta mnogo, nekoliko izjednačenja ali gem je pripao Đokoviću. Koliko je bio važan potvrdio je Srbin urlikom na kraju gema.

4:2 - Kolšrajber bez problema dolazi do novog servis gema i ponovo smanjuje zaostatak.

4:1 - Bio je Novak na prvom testu, Filip je poveo 30:0 na njegov servis gem, ali lakim poena se prvi teniser spasao, a onda potvrdio vođstvo.

3:1 - Kolšrajber osvaja prvi gem u meči i smanjuje prednost srpskog tenisera.

3:0 - Na terenu je samo 10 minuta i već ima ubedljivu prednost. Srbin kao da već tokom dana nije odigrao jedan meč.

2:0 - Brejk Novaka! Prvi teniser sveta prvu priliku u setu iskoristio je da izvrši pritisak na rivala i uspeo je. Igralo se na razliku i kada je trebalo bio je najbolji oduzeo je Nemcu servis gem i meč nije mogao bolje da počne.

 

 

1:0 - Sjajan početak meča. Bez izgubljenog poena Đoković osvaja prvi gem u prvom setu. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija