• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2019

20:11

FEDERER JEDVA PREŽIVEO! Posle drame, mnogo muke i preokreta slomio Ćorića!

Tenis

FEDERER JEDVA PREŽIVEO! Posle drame, mnogo muke i preokreta slomio Ćorića!

Podeli vest

Rodžer Federer je posle preokreta i velike borbe savladao Bornu Ćorića sa 2:6, 6:4, 7:6 i plasirao je u četvrtfinale mastersa u Rimu

Federer je ranije tokom dana savladao u osmini finala Souzu, pa je to verovatno uticalo na Švajcarca da malo sporije uđe u meču sa Hrvatom. Ćorić je kako furija pregazio trećeg tenisera sveta u prvom setu.

Posle 42 minuta igre dobio je prvi set. Šokirao je Federera sa dva vezana brejka, poveo je 4:0 pre nego što je Švajcarac uspeo da osvoji prvi gem u setu. Do kraja je Federer uzeo još jedan i ubedljivo izgubio prvi deo igre sa 6:2.

Foto: reuters

 

U nastavku je Federer uzvratio udarac. Uzeo je servis mladom Hrvatu i poveo 4:2. Ćorić je uspeo da se vrati u set, napravio je brejk, ali je onda sve uprskao, izgubio je svoj gem i Federer je izjednačio rezultat na 1:1.

Foto: reuters

 

Velika borba vodila se u odlučujućem setu. Hrvat je prokockao dve brejk šanse, pa je pobednik odlučen u taj-brejku. Odlučujući 13. gem Ćorić je počeo sjajno, poveo 5:2, potom imao dve meč lopte.

Ali, Rodžer se u oba slučaja izvukao, potom je on ispustio prvu meč loptu, ali ne i drugu. Posle dva i po sata igre Federer je trijumfovao sa 2:1.

U narednom kolu igraće sa pobednikom meča Fabio Fonjini - Stefanos Cicipas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija