• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

00:15

KAKVE REČI NOVAKA ZA VELIKOG PRIJATELJA: Delpo je čovek pre svega, pa igrač top klase!

Tenis

KAKVE REČI NOVAKA ZA VELIKOG PRIJATELJA: Delpo je čovek pre svega, pa igrač top klase!

Podeli vest

Novak Đoković će se protiv velikog prijatelja Huana Martina del Potra boriti u petak (21.00) za polufinale mastersa u Rimu

- On je igrač top klase. Imam dosta poštovanja za njega kao čoveka pre svega, strašan je server i ima jak volej, jedan od najboljih na turu. Sve to koristi kako treba, muči se sa povredama, ali izgleda da mu je lepo ovde što me raduje - rekao je Novak.

(VIDEO) DIVLJAK KIRIJOS ZGROZIO SVET! Navijači besni, traže DOŽIVOTNU DISKVALIFIKACIJU iz tenisa!

(VIDEO) TO NIJE ČOVEK - TO JE VANZEMALJAC! Đoković oduvao i Nemca za četvrtfinale Rima!

Prvi teniser sveta se osvrnuo i na meč sa Filipo Kolšrajberom koga je pobedio 6:3, 6.0.

- Imao sam sjajan start u oba meča, imao sam ritam. Verovao sam u sebe, loptica je išla drugačije, noć je, drugačije vreme, kretanje je drugačije. Drago mi je da sam ostvario ovo u jednom danu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija