• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

07:34

SVE OČI UPRTE U NOVAKA, ULOG JE VELIKI! Biće najbolji SVIH VREMENA ako uradi samo JEDNU STVAR!

Tenis

SVE OČI UPRTE U NOVAKA, ULOG JE VELIKI! Biće najbolji SVIH VREMENA ako uradi samo JEDNU STVAR!

Podeli vest

Bivši australijski teniser i nekadašnji trener Ane Ivanović Daren Kejhil pred početak Rolan Garosa, trećeg grend slema u sezoni, kaže da će u centru pažnje biti Novak Đoković

Ako srpski as osvoji Kup musketera biće prvi koji je u dva navrata u svojim rukama držao četiri grens slema u nizu.

- Rafa bi mogao da osvoji 12. titulu, što je zaista neverovatno. Ipak, sve oči su uprte u Novaka, jer je u prilici da drugi put u karijeri osvoji Nole slem, da bude aktuelni šampion sva četiri grend slema. Niko u ovoj generaciji to nije uradio. O njemu se već raspravlja kao o jednom od najboljih igrača svih vremena. Ukoliko bi osvojio titulu u Rolan Garosu to bi značajno učvrstilo njegovu poziciju na vrhu te liste. Veliki je ulog i on je svestan toga - smatra Kejhil.

NOVAK SAZNAO IMENA RIVALA NA ROLAN GAROSU! Rafa ili Rodžer tek u finalu

(FOTO) O ČEMU SU ĆASKALI? Novak i Rodžer se sreli na "Filip Šatrijeu!

Đoković i Nadal mogli bi da se susretnu samo u finalu, a nedavno su se borili za titulu u Rimu.

- Novak fizički nije bio najbolji protiv Rafe u Rimu, i siguran sam da je Nadalu značilo što je dobio to finale. Ipak, očekujem drugačijeg Novaka u Parizu. Biće efikasniji u prvim rundama, pokušaće da izbegne duge mečeve. Voleo bih da gledamo finale Đoković - Nadal, mada bih istovremeno želeo da vidim i neko novo ime. U ovom slučaju ne može bolje od duela Novaka i Rafe.

Prvi teniser sveta pružio je dobre partije na šljaci ove sezone, mada nije briljirao na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

- U Indijan Velsu i Majamiju je bio umoran, bio je usmeren na neke druge stvare. Nije ni on mlad, kad pređete 30. godinu morate da budete pametniji, da birate turnire. Verujem da će se Novak fokusirati na gren slemove. Nije me čudilo šta se desilo posle Australijan opena, očekivao sam da skine nogu sa gasa - objasnio je Kejhil.

Rolan Garos počinje u nedelju, a najbolji teniser sveta u prvom kolu sastaće se sa 43. igračem sveta, Poljakom Hubertom Hurkačem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija