• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

14:09

(FOTO) ČESTITAMO! Ana i Bastijan čekaju drugo dete!

Tenis

(FOTO) ČESTITAMO! Ana i Bastijan čekaju drugo dete!

Podeli vest

Ana Ivanović, nekadašnja srpska teniserka, je trudna, čeka drugo dete


Nekadašnja teniserka sa Bastijanom Švajnštajgerom ima sina, a lepa Beograđanka je na Tviteru potvrdila da čekaju drugo dete. 

Par je u martu prošle godine dobio sina Luku uskoro će dobiti još jednu bebu, a Ana je to potvrdila simpatičnom fotografijom.

- Naša srca pucaju od radosti! Imaćemo još jedan mali "dodatak" našoj porodici - napisala je Ana uz fotografiju na kojoj se vide četiri para patika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Out for a stroll ??‍?‍?

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 12. Дец 2018. у 4:36 PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lovely evening stroll with my boys ? #Chicago ?? @bastianschweinsteiger

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 12. Јул 2018. у 6:01 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šumadinac

pre 4 godine

Još jedan Nemac od Srpkinje. Nikakva uvreda. Zar nije tako?

Srbijanac

pre 4 godine

Sta ces zemljace, a sve vise se pitamo, zasto nas je sve manje. Brakoceviceva se udala za Talijana, Piksijeva za Huga Valentea, Francuza,... Sta fali Novaku, sto se ozenio Srpkinjom i radja mu Srbe? Primera ima, pozitivnih. Imam utisak da je tu u pitanju vaspitanje, pomodarstvo, kompleksi. Eej, nije bilo momka u Srbiji za Anu Ivanovic? Njen brat se zeni Dzajinom cerkom. To da para na paru ide, necu da komentarisem. Sirotinjo...

Vns

pre 4 godine

Pokvaren si...Zar nije tako? Šta to beše rasizam? Zapitaj se malo....

Ljubomir

pre 4 godine

Oh Boze, kakva lepa vest. Zelim vam samo zdravlje i srecu vas dvoje tako simpaticnih ljudi. Pa mozda bude devojcica? Neka je sa srecom predivni Ana i Basti. Bog da vas cuva i vase naj milije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija