• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2019

14:53

DIVLJAK KIRIJOS NE IGRA NA ROLAN GAROSU! Nik žestoko izvređao Francuze pa se povukao!

Tenis

DIVLJAK KIRIJOS NE IGRA NA ROLAN GAROSU! Nik žestoko izvređao Francuze pa se povukao!

Podeli vest

Rolan Garos ove godine neće videti Nik Kirijosa, jer se Australijanac povukao sa drugog grend slema u sezoni

Nik je odlučio da se povuče iz Pariza samo nekoliko dana pred početak takmičenja i nakon žestokih kritika na račun grend slema koji se igra na šljaci.

- Mislim da je Vimbldon najbolji turnir na svetu. Pogledajte ovu savršenu zelenu podlogu. Otarasite se šljake, ko nju voli?! Odvratna je! Rolan Garos je užasan u poređenju sa Vimbldonom - govorio je Kirijos na društvenim mrežama prilikom posete Vimbldonu.

NOVAK SAZNAO IMENA RIVALA NA ROLAN GAROSU! Rafa ili Rodžer tek u finalu

SAD DIVLJAJ I VREĐAJ ŠMEKERU! U Parizu spremaju plan kako da ukrote POMAHNITALOG Kirjosa! 

Direktor Rolan Garos turnira, Gaj Forže pričao je o njegovom ponašanju i poručio da će biti žestoko kažnjen ako sličnih ispada bude u Parizu. Ipak, to neće dočekati, jer se Nik povukao.

Kirijos je inače imao burnu nedelju iza sebe. Na mastersu u Rimu je diskvalifikovan jer je divljao i bacao stvari po terenu. Takođe, žestoko je vređao prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija