• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2019

09:38

SJAŠITE SA ĐOKOVIĆA! Amerikanac UDARIO po Novaku, jer ga niko neće u odboru ATP!

Tenis

SJAŠITE SA ĐOKOVIĆA! Amerikanac UDARIO po Novaku, jer ga niko neće u odboru ATP!

Podeli vest

Tradicionalno, pred početak svakog grend slema u sezoni "zabinuti" Amerikanci ili Britanci nađu za shodno da kritikuju Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta

Bivši američki teniser Tim Majot zabrinut je za tenis, kaže da postoji nered koji je potrebno počistiti.

Kaže da najviše brine zbog dešavanjima na političkoj teniskoj sceni, koji je nedavno potresla kontroverza oko Džastina Gimelstoba i njegovih problema sa zakonom. Majot je bio kandidat za upražnjeno mesto predstavnika igrača u odboru ATP, usled Gimelstobove ostavke, ali nije uspeo da uđe u najuži krug. Kandidati koji su preostali su Veler Evans i Nikolas Lapenti.

Majot je nezadovoljan jer nije imao ni priliku da predstavi svoju kandidaturu uživo pred članovima Saveta, pa je kritikovao Novaka Đokovića, predsednika Saveta.

- Iz mojeg ugla on kritike zaslužuje. Kada nešto pozitivno uradi onda bi bio pohvaljen. Nema sumnje da je zauzeo stav i jasno rekao u kojoj direkciji bi Tur trebalo da se kreće, te napravio koaliciju kako bi realizovao svoj plan - rekao je Majot za britanski Metro.

Foto: Printscreen You Tube

Tima Majot i Novak Đoković

On kaže da za Novaka ne bi trebalo da postoje dupli standardi.

- Trebalo je da od početka bude siguran u sve odluke koje donese. Možete da ga krivite - ja ga krivim - ali mu i čestitam jer je pokušao da promeni neke stvari. Naravno da ćete ga kritikovati, isto kao što biste mu čestitali da poveća nagradni fond igračima - rekao je Amerikanac, vlasnik 12 titula u singl konkurenciji..

Majot je nakon kritika i pohvalio našeg asa.

- Mislim da je Novak u pravu i čestitam mu što je svestan da je igračima potrebna bolja reprezentacija u razgovoru sa grend slemovima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 4 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti.....Ovaj je ocigledno vrelo frustriran i nestabilan Cista ljubomora moze Noletu da ljune pod prozor.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija