• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

11:13

OTAC MI JE BIO BOLESTAN! Federer se prisetio teških momenata i osvajanja jedinog Rolan Garosa!

Tenis

OTAC MI JE BIO BOLESTAN! Federer se prisetio teških momenata i osvajanja jedinog Rolan Garosa!

Podeli vest

Rodžer Federer se posle četiri godine pauze vratio u Pariz, a jedinu titulu na Rolan Garosu osvojio je pre deset godina

Švajcarac je otkrio zanimljive stvari koje su se desile pre deset godina, tokom finala Kupa muskatera, a vezane su sa njegovog oca Roberta.

Priznaje da je još od 2007. godine govorio sebi da mu je potrebno malo vremena.

- Bilo mi je potrebno vreme nakon što sam 2009. osvojio Rolan gGaros. Tog dana moj otac je bio bolestan, nije mogao da dođe na stadion, pa je meč pratio iz  hotelske sobe. Kada sam pobedio pitao sam se da li je moguće da imam pehar za koji sam se toliko borio. Znam koliko je to značilo i mojoj porodici, navijačima. Odneo sam trofej te noći mom ocu. Bio je u krevetu, nije se dobro osećao, rekao sam mu: "Vidi šta sam ti doneo". Bio je neverovatno, još se sećam tog momenta - prisetio se Federer.

OVO NISMO NIKAD ČULI OD FEDERERA! Rodžer ostavio navijače bez teksta!

Bio je to emotivan trenutak za trećeg tenisera sveta.

- Trofej je bio pored mene narednog dana kada sam se probudio. Zato igramo, za te emocije, da osetimo buku na stadionu. Kada razmišljam o tome, setim se navijača koji su me nosili do pobede. Bio je to magičan trenutak - prisetio se Rodžer. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija