• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2019

22:41

PREVIŠE JE JAK ZA DRVENU PODLOGU! Đoković ponovo govorio o incidentu u teretani i rekao šta je naučio iz toga!

Tenis

PREVIŠE JE JAK ZA DRVENU PODLOGU! Đoković ponovo govorio o incidentu u teretani i rekao šta je naučio iz toga!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još nije "načisto" šta će se dešavati povodom oštećenja poda u sali za treninge u Parizu koji je izzavan nakon pada medicinke

Đoković je još u petak kada se to dogodilo u šali rekao da će ga možda diskvalifikovati sa turnira, a već u subotu su organizatori pokazali da imaju smisla za humor rekavši da će za njim biti raspisana poternica.

(FOTO) NIJE MOGAO DA NE SPOMENE NADALA! Novak posle rutine protiv Hurkača govorio i o najvećem rivalu!

Ipak, kako je u ponedeljak posle pobede nad Hurbertom Hurkačom izjavio, za oštećenje mu nije dostavljen ni račun, a ceo slučaj vidi kao posledicu jakih mišica.

- Verovatno ću dobiti račun. Još ga nisam dobio, barem da ja znam, ali očekujem. Šteta je bila prilično velika. Znate, imam ogromne mišiće, tako da me ne čudi što sam napravio veliku rupu - rekao je vrlo raspoloženi Novak koji je bez izgubljenog seta stigao do drugog kola Rolan Garosa.

NOVAK EKSPRESNO DO DRUGOG KOLA! Đoković pregazio Hurkača, nek se spremi Laksonen!

On je zatim rekao da je udaranjem medicinke o pod hteo da zagreje gornji deo tela, što inače i radi, ali da je posle incidenta odlučio da se okrene betonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija