• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2019

21:20

(FOTO) NIČE, O'LADI MALO! Kirjos preterao u mržnji prema Novaku, pogledajte šta radi dok ostali teniseri igraju u Parizu!

Tenis

(FOTO) NIČE, O'LADI MALO! Kirjos preterao u mržnji prema Novaku, pogledajte šta radi dok ostali teniseri igraju u Parizu!

Podeli vest

Kontroverzni austrralijaski teniser Nik Kirjos ne učestvuje na Rolan Garosu, ali zato pomno prati aktivnosti Novaka Đokovića i trudi se da da komentar na svaku fotografiju na kojoj je Srbin

Znalo se da je Australijanac, koji je napravio žestok incident na mastersu u Rimu, najblaže rečeno Đokovićev "hejter", ali je komentarima na Instagramu prevazišao sopstvene granice u mržnji.

Instagramom kruže Nikovi komentari na Novakov račun koji se kreću od toga da je Đokovićev način proslave dosadan, najgori na turniru i da je prilično frustrirajući za sve.

Dok Krijos visi na društvenim mrežama, Novak gazi ka nastavku turnira budći da je bez izgubljenog seta stigao do trećeg kola gde će se sastati protiv Italijana Salvatorea Karuza.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzo

pre 4 godine

Nisu njegovi komentari nego je on lajkovao te komentare

Bane

pre 4 godine

Englesko govorno područje. Šta drugo nego dostojan naslednik, bez obzira na navodno grčko poreklo. Uvek će biti iskompleksiran koji ljubavnim žarom voli

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija