• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

22:24 >> 13:35

(VIDEO/FOTO) VAVRINKA JE HEROJ OSMOG DANA! Švajcarac dobio "maraton" protiv Cicipasa, rutina Nadala i Federera

Tenis

(VIDEO/FOTO) VAVRINKA JE HEROJ OSMOG DANA! Švajcarac dobio "maraton" protiv Cicipasa, rutina Nadala i Federera

Podeli vest

Osmi dan Rolan Garosa obeležio je švajcarski teniser Sten Vavrinaka koji je posle pet sati i 11 minuta igre savladao Grka Stefanosa Cicipasa dobivši ga sa 3:2, po setovima 7:6, 5:7, 6:4, 3:6, 8:6

Vavrinka će tako posle epskog trijumfa protiv Cicipasa igrati u četvrtfinalu protiv zemljaka Rodžera Federera.

U ostalim mečevima dana, Federer i Rafael Nadal su ostavrili rutinske pobede vredne plasmana u polufinale. Švajcarac je u tri seta bio bolji od Argentinca Leonarda Majera rezultatom 6:2, 6:3, 6:3, dok je španski as bio bolji od Huana Londera rezultatom istim rezultato.

U poslednjem meču dana Kei Nišikori i Benoa Per prekinuli su svoj meč zbog mraka pri vođstvu Japanca od 2:1.

Janko Tipsarević i Dušan Lajović plasirao su se u četvrtfinale Rolan Garosa pošto su savladali Rohana Bopanu i Marijuša Kopila sa 2:1, po setovima 1:6, 7:5 i 7:6.

Kraj

22.17 - Kei Nišikori i Benoa Per nastaviće u ponedeljak duel osmine finala koji je u nedelju prekinut zbog mraka pri rezultatu od 2:1 za Japanca po setovima. Nišikori je za manje od pola sata dobio prvi set sa 6:2, a u drugom je Francuz izjednačio posle taj-brejka, da bi treći ponovo pripao Japancu koji je ovaj deo igre rešio u svoju korist sa 6:2.

19.34 - Posle lavovske borbe, Sten Vavrinka odlazi u četvrtfinale Rolan Garosa pošto je posle pet sati i 11 minuta slavio protiv Stefanosa Cicipasa rezultatom 7:6, 5:7, 6:4, 3:6, 8:6.

 

18.18 - Rafael Nadal je lagano, bez izgubljenog seta, stigao do četvrtfinala Rolan Garosa pobedom protiv Argentinca Huana Londera rezultatom 6:2, 6:3, 6:3, a u narednoj rundi igraće protiv boljeg iz duela Keija Nišikorija i Benoa Pera.

 

 

15.52 - Švajcarski teniser Rodžer Federer rutinski je stigao do četvrtfinala Rolan Garosa pošto je bez izgubljenog seta slavio protiv Argentinca Leonarda Majera rezultatom 6:2, 6:3, 6:3.

14.55 - Rodžer Federer posle 60 minuta igre vodi 6:2, 6:3 protiv Leonarda Majera.

14.02 - Džoana Konta je u četvrtfinalu Rolan Garosa pošto je pobedila Donu Vekić, 24. teniserku sveta, rezultatom 6:2, 6:4.

14.00 - Petra Martić, 31. teniserka sveta pobedila je posle preokreta protiv Estonku Kaju Kanepi sa 5:7, 6:2, 6:4.

13:15 - Svaka čast Srbi! Lajović i Tipsarević su u četvrfinalu dublova pošto su pobedili Bopanu i Kopila sa 1:6, 7:5, 7:3.

12:13 - Bravo! Srpski teniseri su se vratili u meč, dobili su drugi set sa 7:5 i izjednačili rezultat na 1:1.

Foto: ap photo

 

11.45 - Lajović i Tipsarević izgubili su prvi set sa 6:1.

11.25 - Loš početak srpskih tenisera Bopana i Kopil već imaju dva brejka prednosti u prvom setu i vode 4:0.

10.10 - Danas će na teren izaći Rafael Nadal i Rodžer Federer. Španac igra protiv Argentinca Huana Londera, a Švajcarac sa Leonardom Majerom.

 

 

10.05 - Danas neće biti srpskih tenisera u singlu, a u dublu će Dušan Lajović i Janko Tipsarević igrati zajedno od 11 sati. Njihovi rivalio su Rohan Bopana i Marijuš Kopil. 

10.00 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen Rolan Garosu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija