• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

12:27

OVE REČI SE MNOGIMA NEĆE SVIDETI! Za njega su Rafa i Rodžer ISPRED Novaka!

Tenis

OVE REČI SE MNOGIMA NEĆE SVIDETI! Za njega su Rafa i Rodžer ISPRED Novaka!

Podeli vest

On ceni Novaka, ali... Bivši teniser, a danas trener Dominika Tima, Nikolas Masu govorio je o najboljim igračima današnjice

- Od njihovih početaka video sam da su Đoković, Nadal i Federer posebni, pa i Mari. Odskakali su jednostavno. Nadal se malo ranije probio, već sa 16 je bio odličan igrač i bio je u trećem kolu Monte Karla, tako da sam mislio da je dečko sa druge planete. Ostalima je trebalo malo više vremena da sazru, pre svega fizički, ali već sa 19 godina počeli su da dolaze do završnica i da osvajaju velike turnire - rekao je Masu za "Sport klub".

(FOTO) SPREMAJTE SE ZA ŽURKU, NOVAK ĆE OSVOJITI ROLAN GAROS? Francuzi otkrili zanimljivu statistiku!

On je nastavio u istom ritmu.

Poštujem prošlost, ali ja sam čovek koji gleda dostignuća – Federer ima 20, Nadal 17, a Đoković 15 Gren slem titula, tako da je Novak već na trećem mestu u istoriji. Ovo je najbolja era u istoriji, a oni još igraju – to je još jedna lepa strana ovog perioda, sada pratimo ko će u budućnosti moći da se smatra najboljim svih vremena, a sva trojica imaju šansu - zaključio je Masu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 4 godine

Masa,u tenisu se ne mere samo grenslem titule,vec i ostale titule. Ko je najduze u istoriji bio prvi na svetu,ko je sada prvi na svetu,koliko samo objektivno moze da se sabere i oduzme da bi se doslo do najboljeg na svetu,a grenslem tu predstavlja nekih 25 posto. Zao mi je sto nikada nisam cuo da je Masa ikada bio neki teniser,tako da njegova izjava vredi kao izjava moje baka Danice.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija