• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

19:40

TAKVA MU JE SUDBINA! Novak se izjadao u Parizu zbog lošeg tretmana zato što je Srbin!

Tenis

TAKVA MU JE SUDBINA! Novak se izjadao u Parizu zbog lošeg tretmana zato što je Srbin!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iskoristio je dan pauze na Rolan Garosu na evocira uspomene s početka karijere, kada je, kako je naveo, naišao na lošiji tretman zbog zemlje iz koje dolazi

Novak nije želeo da beži od činjenice da mu je na početku priklanjana mala pažnja u odnosu na ostale tenisere.

- Činjenica je da sam drugačije tretiran i to verovatno ima veze sa zemljom iz koje sam i dela sveta iz kojeg dolazim. U početku sam imao malo pažnje i podrške, medijske i sponzorske, ali to me je još više motivisalo - rekao je Đoković.

Novak je kazao da nikada to nije želeo da uzima kao opravdanje.

- Ne želim da se žalim i plačem nad svojom sudbinom. Naprotiv, baš mi je drago što je tako bilo jer mi je dozvolilo da krčim put koji me je doveo ovde gde jesam. Danas je verovatno drugačija situacija jer sam svojim rezultatima zaslužio poštovanje i više pažnje međunarodnih medija i celokupnog sportskog sveta - naveo je Đoković.

NOVA NEDELJA POČINJE UZ NOVAKA! Evo kada Đoković izlazi na teren protiv Štrufa!

Osvajač 15 grend slem trofeja objasnio je i na koji način se manifestovala slabija podrška.

- Najbitnije mi je bilo da izvučem najviše motivacije i snage da dobijem teniski meč i da napravim izvrsnu karijeru u svetskim okvirima, i u tome sam uspeo - otkrio je Đoković.

On je naveo da je želeo da od svog imena napravi nešto karakteristično, u čemu je uspeo.

- Sve ostale sporedne stvari deo su mog karaktera i mog brenda - mi, i kažem 'mi' jer ceo tim učestvuje u izgradnji. Trudili smo se da u poslednjih desetak godina napravimo brend prepoznatljiv na svoj način, koji ima svoje vrednosti i karakteristike koje sutra prepoznaje jedan sponzor, moj budući partner. To i jeste slučaj sada sa 'Lakostom' i 'Hedom', najvećim sponzorima koje imam. Ne žalim i stvarno ne mislim da sam u nekom deficitu niti sa sponzorima niti sa bilo čime drugim, stvari su baš onakve kakve treba da budu - zaključio je Đoković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija