• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2019

21:52

NOVAK EKSPRES BEZ IZGUBLJENOG SETA U ČETVRTFINALU ROLAN GAROSA! Kačanov slavio protiv Del Potra, Tim savladao Momfilsa

Tenis

NOVAK EKSPRES BEZ IZGUBLJENOG SETA U ČETVRTFINALU ROLAN GAROSA! Kačanov slavio protiv Del Potra, Tim savladao Momfilsa

Podeli vest

Završen je i deveti dan Rolan Garos, a ono što je najbitinije za ljubitelje ovog sporta u Srbije je ubedljiva pobeda Novaka Đokovića u osmini finala Otvorenog prvenstva Francuske protiv Jana Lenarda Štrufa

Osim trijumfa srpskog asa, plasman u četvrtfinale je obezbedio i Aleksandar Zverev trijumfom protiv Fabija Fonjinija, a upravo će mladi Nemac ići na Đokovića u narednoj rundi.

Japanac Kei Nišikori je slavio protiv Beona Pera, Dominik Tim je bez izgbuljenog seta trijumfovao protiv Gaela Momfilsa, a veliko iznenađenje napravio je mladi Karen Kačanov pobedom nad Huanom Martinom Del Potrom.

Kraj

21.43 - Karen Kačanov je poslednji četvrtfinalista ovosezonskog Rolan Garosa. Mladi ruski teniser je eliminisao Huana Martina Del Potra savladavši ga rezultatom 7:5, 6:3, 3:6, 6:3.

18.27 - Novak Đoković je dobio protivnika u četvrtfinalu Rolan Garosa, a to će biti mladi Aleksandar Zverev koji je posle četiri seta igre bio bolji od Italijana Fabija Fonjinija i slavio sa 3:6, 6:2, 6:2, 7:6 (7:5).

Foto: Action Images via Reuters/Tony O'Brien

 

17.17 - Austrijski teniser Dominik Tim rutinski se plasirao u četvrtfinale pošto je u tri seta bio bolji od Gaela Momfilsa slaveći sa 6:4, 6:4, 6:2.

 

 

14.40 - U četvrtfinalu će igrati i Kei Nišokori koji je posle dva dana igre, velike drame i preokreta eliminisao Pera sa 6:2, 6:7, 6:2, 6:7, 7:5.

14.36 - Sa pola snage Novak Đoković je pobedio Lenarda Štrufa sa 6:2, 6:2, 6:2 i plasirao se u četvrtfinale RG.

14.02 - Za samo 28 minuta srpski teniser dolazi do drugog seta. Đoković vodi protiv nemoćnog Nemca 6:3, 6:2.

13.41 - Za 35 minuta Đoković osvaja prvi set protiv Štrufa sa 6:3.

12:45 - Ešli Barti pobedila je Sofiju Kenin sa 6:3, 3:6, 6:0 i plasirala se u četvrtfinale Rolan Garosa.

 

 

 

 

9.40 - U ponedeljak će još na teren izaći Huan Martin del Potro, koji igra sa Karenom Kačanovom, meč će završiti Nišikori i Per, koji su zbog mraka morali da prekinu susret. Između ostalog na teren još izlaze Fonjini i Zverev, Tim i Monfis i Hačanov i Del Potro.

9.37 - Novak Đoković, najbolji teniser sveta, sastaje se sa Janom-Lenardom Štrufom oko 13 časova, u osmini finala Rolan

Garosa. Ukoliko pobedi, a ne bi trebalo da bude iznenađenje, Srbin će u četvrtfinalu igrati sa Fabiom Fonjinijem ili Aleksandrom Zverevom.

Foto: reuters

 

9.35 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen Rolan Garosu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija