• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2019

08:26

ĐOKOVIĆ ĆE "POJESTI" ZVEREVA! Neverovatne reči Vilandera, Beker skoro otpisao zemljaka!

Tenis

ĐOKOVIĆ ĆE "POJESTI" ZVEREVA! Neverovatne reči Vilandera, Beker skoro otpisao zemljaka!

Podeli vest

Novak Đoković i Aleksandar Zverev igraju u četvrtfinalu Rolan Garosa (četvrtak, oko 14.30), a Boris Beker i Mats Vilander prognozirali su ishod ovog duela i nemaju dilemu ko ide dalje

Beker kaže da je Đoković favorit, ali ne misli da je njegov zemljak baz šanse.

- Đoković je u top formi od prve runde i još nije imao pravi test zbog načina na koji igra. Sa druge strane Saša se dosta mučio, igrao je duge mečeve,prvi put da sam video dobrog Zvereve protiv Fonjinija. Na papiru Đoković je favorit, ali u dobrom danu Saša može da mu pruži jak otpor - kazao je Beker za Eurosport.

AH, TA KIŠA! Evo kad Novak ponovo izlazi na teren!

Sa druge strane Mats Vilander smatra da Aleksandar Zverev ima šansu samo ako ponovi igru sa Završnog mastersa prošle godine. 

- Zverev je poslednji put pobedio Novaka u finalu Završnog turnira. Bila je to druga podloga, ali je Zverev bio super-agresivan, servirao je sjajno, izlazio je na mrežu, šetao Novaka po terenu, ali nisam siguran da to može da radi i na šljaci. Mislim da mora da igra na takav način, ako želi da ima neke šanse - kazao je Vilander.

(VIDEO) OD ČISTE EMOCIJE DO ŠALE! Nole objašnjavao svoje fotke sa Instagrama!

Šveđanin kaže da je Srbin favorit za titulu, ali...

- Novak Đoković nije imao pravi test juče i igra briljantno. Zbog onoga što sam video na turniru, stavio bih Novaka kao favorita da osvoji titulu, ali naravno finale nije danas. Tim igra neverovatan tenis takođe. Rafa, Novak i Dominik – pobednik Rolan Garosa biće jedan od ove trojice - jasan je Vilander.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija