• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2019

16:31

NOVAK I TIM RUTINSKI DO POLUFINALA! Kačanov i Zverev moraju još da uče!

Tenis

NOVAK I TIM RUTINSKI DO POLUFINALA! Kačanov i Zverev moraju još da uče!

Podeli vest

Novak Đoković i Dominik tim rutinski su izborili plasman u polufinale Rolan Garosa gde će međusobno igrati u petak

Kraj!

16.29 - Tim je rutinski slavio u tri seta protiv Kačanova i plasirao se u polufinale Rolan Garosa. Austrijanac je slavio sa 6:2, 6:4, 6:2.

 

15.58 - Tim dolazi do 2:0 u setovima protiv Kačanova pošto je u drugom setu bio bolji sa 6:4.

15.41 - Đoković dobija prvi set protiv Zvereva sa 7:5 posle 57 minuta igre.

15.15 - Dominik Tim je napravio dva brejka u prvom setu protiv Kačanova koji je dobio sa 6:2 posle 33 minuta igre. 

15.09 - U drugom meču Tim vodi protiv Kačanova 4:2

15.08 - Đoković u tri napravio bio na testu, ali spasio je sve tri brejk lopte i vodi 3:2.

 

 

14.33 - Uskoro će na teren izaći Đoković i Zverev. U drugom meču igraju Tim i Kačanov.

 

 

 

13.17 - U polufinale Rolan Garosa prošle su Amanda Anisimova koja je pobedila Simonu Halep sa 6:2, 6:4 i Ešli Barti koja je bila bolja od Medison Kiz 6:3, 7:5

12.39 - Ešli Barti dobija prvi set sa 6:3 protiv Medison kiz.

12.35 - Posle samo 25 minuta igre Simona Halep izgubila je prvi set od 17-godišnje Amande Anisimove sa 6:2.  Anisimova je inače 51. na WTA listi.


12.37 - Drugi četvrtfinalni par čine Karen Kačanov i Dominik Tim, a pobednik ovog duela ići će u polufinalu na boljeg iz meča Đoković - Zverev. Ovaj duel se igra na stadionu "Suzan Lenglen", a njegov početak će zavisiti od dužine trajanja između Medison Kejs i Ešli Barti, koje počinju od 12 časova.

11.33 - Najveću pažnju srpske javnosti privući će meč Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva. On je bio na programu u sredu, ali je kiša totalno promenila planove teniserima u Parizu.

 

 

Srpski teniser je do četvrfinala stigao bez izgubljenog seta. Sa Zverevom je do sada odigrao četiri meča, a rezultat je nerešen 2:2. U poslednjem duelu Zverev je dobio Novaka na Završnom mastersu u Londonu. Njihov meč u Parizu biće odigran na stadionu "Filip Šatrije" najverovatnije ne pre 14:30 jer na istom mestu Simona Halep i Amanda Anisimova igraju četvrtfinale u ženskoj konkurenciji.

 

 

11.32 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen Rolan Garosu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija