• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2019

16:52

(VIDEO) SA NOVAKOM NEMA ŠALE! Đoković rasturio nedoraslog Zvereva i zakazao polufinale sa Timom!

Tenis

(VIDEO) SA NOVAKOM NEMA ŠALE! Đoković rasturio nedoraslog Zvereva i zakazao polufinale sa Timom!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Rolan Garosa nakon ubedljive pobede nad Aleksandrom Zverevim rezultatom 7:5, 6:2, 6:2

Izuzev prvog seta, gde je Zverev prilično dobro parirao Đokoviću uzevši mu brejk u završnici, prvi teniser sveta je prilično lako izborio plasman u polufinale.

Nakon brejka mladog nemačkog tenisera, Novak je uzvratio istom merom za 5:5, a naredna dva je rutinski rešio i ušao u drugi set sa prednošću.

Preostala dva su bila čista rutina za Novaka koji je u ovom delu igre dozvolio rivalu da dođe samo do četiri gema.

Naredni Novakov protivnik biće Dominik Tim koji je bez izgubljenog seta pobedio Karena Kačanova.

ĐOKOVIĆ - ZVEREV 7:5, 6:2, 6:2

Kraj

Treći set

6:2 - GOTOVO! Novka Đoković dobija i ovaj set i odlazi u polufinale!

5:2 - Malo teže nego što se očekivalo Novak dobija ovaj gem i dolazi nadomak pobede. 

4:2 - Brejk za Novaka! Đoković u pravi čas uzima gem na servis rivala i dolazi u poziciju da brzo privede meč kraju.

3:2 - Novak bez problema dolazi do novog vođstva. 

 

2:2 - Zverev brzo uzvraća i ne dozvoljava Novaku ni do brejka da dođe.

2:1 - Novak vodi sa 2:1. Zverev je u ovom delu igre uspeo da dođe samo do jednog poena.

1:1 - Zverev stiže do izjednačenja. Nemac je bez većih trzavica rešio gem na svoj servis i za to dobio aplauz publike.

1:0 -  Novak dobija i prvi gem u trećem setu. Bio je Zverev nadomak brejka, ali Novak je na kraju izašao na kraj.

 

Drugi set

6:2 - Brejk i set za Novaka! Prvu set loptu u drugom setu Nole je dobio na servis Zvereva, koji je poslao lopticu u aut. Ali, spasio se Nemac dobrim servisom, potom su usledile dve duple servis greške i nova brejk šansa za Srbina koju koristi i dobija set posle samo 35 minuta igre.

5:2 - Opet je Zverev imao 30:0 na Novakov servis gem, ali odličnim servisom je Srbin prvo izjednačio, a onda stavio tačku na gem. Nemac s druge strane besni na sebe.

4:2 - Posle dužeg vremena i Zverev osvaja jedan lak gem, nije izugbio ni poen ovog puta.

4:1 - Novak igra na istom nivou, odličnim servisima dolazi do novog rutinskog gema i čuva prednost brejka u drugom setu.

3:1 - Išetao je Đoković sada Zvereva, koji je na kraju posle jedne kratke loptice koju je poslao Srbin  završio na zadnjici. Imao je prvi teniser sveta brejk loptu, šteta što je nije iskoristio bio bi to kraj Zvereva u drugom setu.

 

 

 

3:0 - Bez izgubljenog poena prvi igrač sveta osvaja ovaj gem i potvrđuje brejk. Zverev s druge strane ne liči na tenisera iz prvog seta.

2:0 - Nemac i dalje razmišlja o prvom setu. Novak je stekao dve brek lopte , koristi prvu i dolazi do lepe prednosti.

1:0 - Prvi teniser sveta bez izgubljenog poena dolazi do prvog gema u drugom setu.

 

 

Prvi set

7:5 - Brejk i set za Đokovića! Propuštena šansa da osvoji prvi set uticala je na Nemca. Potpuno se raspao Zverev posle brejka koji je Srbin napravio. Đoković je poveo 40:15 na njegov servis, Nemac je uspeo da spasi dve brejk lopte, ali duplom servis greškom je stavio tačku na set koji osvaja Đoković. 

6:5 - Đoković rutinski dobija gem, koji mu je obezbedio taj-brejk. Zverev servira za opstanak u setu.

5:5 - Bravo Novače! Podigao je Đoković nivo igre, ritern je bio sjajan i odmah je uzvratio ribrejkom. Novo izjednačenje.

4:5 - Zverev koristi novu šansu za brejk, četvrtu u setu, i oduzima servis Đokoviću. Sada će servirati za prvi set!

4:4 - Novo izjednačenje, ponovo nije imao problem na svom servisu Nemac. U četiri servis gema izgubio je pet poena na svom servisu.

4:3 - Konačno! Prvi igrač sveta bez problama osvaja jedan servis  gem i ponovo vodi. Novak je malo nervozana, još nije zadovoljan ritmom, ali čini se da polako stvari dolaze na svoje mesto.

 

 

3:3 - Nemac nastavlja da servira bez greške. Još jedan lagan gem za petog tenisera sveta.

3:2 - Kao i na prehodna dva servis gema prvog tenisera sveta Zverev je opet poveo 30:0, potom je došao do nove, treće brejk lopte. Ali, Đoković je i ovog puta pronašao rešenje i dobio novi težak gem.

2:2 - Lagan gem za Nemca, koji je izgubio samo jedan poen na svoj servis.

2:1 - Bio je Novak na prvom testu u meču i položio ga. Ne popušta Nemac, prvi u meču dolazi do dve prilike za brejk. Hteo je da odigra kratku loptu i poslo je lopticu u mrežu i prokockao prvu šansu, a onda je Nole imao sreće, loptica je završila u autu za 40:40 a Đoković je potom stavio tačku na ovaj gem.  

 

 

1:1 - S druge strane dobar početak i nemačkog tenisera koji poravnava rezultat.

1:0 - Krenuo je Zverev agresivno od prvog gema i poveo 30:0 na servis prvog tenisera sveta. Međutim, brzo je to Novak poništio, dobio četiri vezana poena i prvi gem.

 

 

14.23 - Poznat je i raspored polufinala za petak. Prvo će od 12.50 na teren stadiona "Filip Šaterije" izaći Rafael Nadal i Rodžer Federer. Kada se njihov meč završi sledi duel pobednika današnjih četrvtfinalnih mečeva: Novak Đoković - Aleksandar Zverev i Dominik Tim - Karen Halanov. 

 

 

14.20 - Biće ovo njihov peti međusobni meč, a rezultat je nerešen  - 2:2.

 

 

14.15 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen meču između Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dubrovnik

pre 4 godine

Pratio sam mec na HRT 2 i upamtio sam komentar jednog od komentatora meca: "...fantastican bekend Zvereva...i na ZALOST poen za Djokovica..." Srbofobija je biznis od kojega se zivi u "lijepoj nasoj". Samo naprijed Nole !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija