• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2019

18:47

NOVAK? BAŠ TEŠKO! Tim otkrio zašto će mu biti nezgodno protiv Novaka!

Tenis

NOVAK? BAŠ TEŠKO! Tim otkrio zašto će mu biti nezgodno protiv Novaka!

Podeli vest

Austrijski teniser Dominik Tim rutinski je eliminisao Karena Kačanova u četvrtfinalu Rolan Garosa, ali je svestan težine zadatka koji ga čeka protiv Novaka Đokovića u borbi za polufinale

Tim je svestan da je za osvajanje grend slem turnira neophodno pobediti nekog iz samog vrha znajući pritom da je to mnogo teško.

Do sada sam u četvrtfinalima igrao dva puta sa Novakom, Čekinatom i Nadalom, bilo je teško. Teško je osvojiti grend slem, posebno za nas koji nemamo nijedan. Ako je sve uobičajno moraš da dobiješ bar dva igrača koji imaju po 15 osvojenih grend slemova. Svi mogu onda da shvate koliko je to teško. Izaći ću na teren, daću sve i nadam se pozitivnom ishodu. Izazov je ogroman. Novak je u dobroj formi i igra najbolji tenis u životu. U polufinalu sam sa tri možda najbolja igrača ikada tako da svi mogu da vide koliko mi je teško - rekao je Tim.

(VIDEO) SA NOVAKOM NEMA ŠALE! Đoković rasturio nedoraslog Zvereva i zakazao polufinale sa Timom!

Austrijanac koji je prethodna dva duela dobio "sa nulom" ističe da je podloga veliki faktor.

Kada igraš protiv njih podloga nije bitna. Svi su osvojili sve grend slemove. Na svakoj podlozi je teško protiv njih. Nikada se nije desilo da tri igrača imaju preko 15 Slemova i to sve pokazuje. Ja sam ovde četvrti put u polufinalu i znam koliko je teško stići dotle. Ova trojica međutim to rade poslednjih 10 ili 15 godina. To pokazuje kakav je njihov nivo. Sa druge strane, svu trojicu znam. Mnogo puta sam igrao sa njima, dobro mi je u njihovom društvu ali pokušavam sve što mogu da ih dobijem - naveo je austrijski teniser.

(VIDEO) EVO TI KAD SE TOLIKO BUNIŠ! Zverev se žalio na sudijsku odluku, a onda je Novak pogurao celu priču

On je otkrio Novakovu specifičnost koja će mu dodatno otežati duel.

- Teško igram protiv igrača koji rano udaraju lopticu i koji je udaraju ravno kao Novak. Sa druge strane jesam dobio Rafu četiri puta ali sam imao sjajne dane tada. Ne mislim o Rafi jer prvo moram da imam neverovatan dan u petak - naveo je Tim.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija