• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2019

20:50

(VIDEO) NAJLUĐI POEN U ISTORIJI TENISA! Conga i Per se zaigrali pa umesto reketima udarce razmenjivali nogama!

Tenis

(VIDEO) NAJLUĐI POEN U ISTORIJI TENISA! Conga i Per se zaigrali pa umesto reketima udarce razmenjivali nogama!

Podeli vest

Jedan od najluđih poena u istoriji tenisa izveli su ovog utorka dvojica Francuza na startu turnira u Haleu. Žo Vilfred Conga i Benoa Per pokazali su zavidno fudbalsko umeće na travnatoj podlozi

Naime, Peru je posle servisa u jednom momentu ispao reket, a on je, nemajući kud, odigrao udarac nogom i prebacio lopticu u polje rivala. Conga je prihvatio izazov, pa je pokazao da ima sjajan prijem na grudi, ali i igru glavom.

KIRJOS JE OPTEREĆEN MRŽNJOM PREMA ĐOKOVIĆU: Mnogima se dopalo šta sam rekao o Noletu!

Per je na potez Conge uzvratio makazicama za potpuno oduševljenje navijača na tribinama.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija