• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2019

11:40

NIK PONOVO UDARIO PO NOVAKU! Kirjos: On da mi pomogne? Pa Đoković viče na decu i lomi rekete!

Tenis

NIK PONOVO UDARIO PO NOVAKU! Kirjos: On da mi pomogne? Pa Đoković viče na decu i lomi rekete!

Podeli vest

Ko o čemu, Nik Kirjos o Novaku Đokoviću... Izgleda da su "lošeg dečka" tenisa zabolele šemekerske reči našeg asa

Novak je rekao da nema ništa loše da kaže o Kirjosu i da mu je čak nudio pomoć. Nika je to dodatno naljutilo.

- Pričao je da mi je nudio pomoć pre pet godina, ali zašto bih ja išao kod njega!? Šta on to ima da mi kaže, kako misli da mi pomogne. Niste mi jasni... Jeste li videli kada se on dere na decu koja donose loptice i lomi rekete? Jeste li videli!? Pa šta on to može da me nauči i pomogne... Neka hvala - rekao je oštro Kirjos.

(VIDEO) MALI VUK REŠETAO PITANJIMA MAREJA! Naterao ga da otkrije da li misli da mu je Novak prijatelj!

Nije do kraja jasno šta želi da postigne, da li pokušava da preko Novaka napravi marketing, ili mu jednostvano Srbin toliko smeta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 4 godine

Mislim da je samo pitanje kada će ATP doneti odluku da tog bahatog, nevaspitanog i bezobraznog giliptera izbaci sa tura. Za nekoliko godina on je napravio više nezapaćenih ispada i skandala nego svi ostali teniseri zajedno u proteklih 20 godina. To što on radi je antipropaganda tenisa i nanosi ogromnu štetu tom sportu što će sponzori vrlo brzo "sankcionisati" manjim svotama novca.

Skretnicar

pre 4 godine

Za ovoga su zaduzene "cike u belim mantilima " . Znate ono o propagandi : I naj gora propaganda je propaganda. Ko bi inace o njemu pisao i komentarisao da nije ovakvih gluposti. Uspeo je da prevazidje jednoga Mekinroa i Iliju Nastasea zajedno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija