• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2019

10:20

(FOTO) JESI LI MU PO****? Bolesnik Kirjos opet PROSTAČKI UDARIO NA ĐOKOVIĆA! Teniski svet zgrožen!

Tenis

(FOTO) JESI LI MU PO****? Bolesnik Kirjos opet PROSTAČKI UDARIO NA ĐOKOVIĆA! Teniski svet zgrožen!

Podeli vest

Ako ste pomislili da Nik Kirjos ne može da bude bezobrazniji i vulgarniji, grdno ste se prevarili

Australijanac iz samo njemu poznatog razloga u poslednje vreme konstantno napada prvog tenisera sveta Novaka Đokovića. 

Sada je prevršio svaku meru. Nik je počeo da vređa Novaka bez ustezanja. Definitivno dečko nije sav svoj. 

Nakon što je Denis Šapovalov objavio zajedničku fotografiju sa Novakom Đokovićem u Stouku, posle treninga, Nik Kirjos je kao komentar na Instagramu napisao:

- Jesi li mu po*ušio? -  napisano u slengu, koji se koristi u američkom govornom području.

(VIDEO) DEČKO JE TOTALNI IDIOT! Kirjos BACIO REKET, mogao je NEKOGA DA UBIJE!

KONAČNO NEKO BAHATOM KIRJOSU DA ZAČEPI USTA! Pričaš gluposti, Đoković može da radi šta god hoće!

Foto: prinstcreen

 

 

Nik Kirjos je ovim vulgarnim komentarom zaprepastio tenisku javnost. Navijači su zgroženi.

Mislim da Denis Šapovalov ne treba da izbriše ovaj komentar. Neka svi vide kako je Kirjos prost i patetičan - napisao je jedan fan.

Ne traba da gubimo energiju na Nika. On je tako negativan i ogorčen. Nema poštovanja. Verovatno je strašno ljubomoran - jedan je od komentara.

SVIMA SE SMUČIO! Kirjosa isprašio klinac, a onda ga i brutalno isprozivao!

Podsećanja radi, Nik je prvo podigao prašinu tvrdeći da Novak "bolesnu opsesiju" da bude voljen kao što je Rodžer Federer, potom je ismevao prvog tenisera sveta zbog proslave posle pobede, a kada je Srbin priznao da je želeo da pomogne Australijancu, besramni Nik je ponovo uvredio Novaka.

Dečku definitivno nema pomoći!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Niko

pre 4 godine

Mislim da ni rodjena manka nece navijati za tebe. Ti si deckoo bolestan i pomoci ti nema. Pitanje vremena kada ce te trajno diskvalifikovati da ne igras. Tenis je lep sport, tvoje ponasanje je ulicarsko i to nikako ne ide jedno sa drugim.

laki

pre 4 godine

neopisana budala, kompleksasi nevidjeno razmera. glava mu viri federeru i nadalu iz bulje. djokovic greši sto ima razumevanja za njega. on je gnjida i to djokovici mora otvoreno da kaže i da trazi da ga odstrane sa tura. on ne vredna samo djokovica, već vredja i ostale tenisere osim federera i nadala.

Milan

pre 4 godine

Po faci mu se vidi da je čovek stvarno postao od majmuna.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija