• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

29.06.2019

21:15

TEMPIRAM FORMU DA BUDEM NAJBOLJI U TOKIJU! Đoković glavom već na Olimpijskim igrama, evo koju je glavnu promenu uneo!

Tenis

TEMPIRAM FORMU DA BUDEM NAJBOLJI U TOKIJU! Đoković glavom već na Olimpijskim igrama, evo koju je glavnu promenu uneo!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković još nema u svojoj šampionskoj kolekciji olimpijsko zlato zbog čega je odlučio da već sada promeni godišnji raspored turnira na kojima učestvuje kako bi se pripremio za OI u Tokiju narednog leta

Za razliku od prethodnih sezona kada ga je učešće na turniru serije 500 u Tokiju nije zanimalo, ovaj put je rešio da promeni list.

- U prošlosti sam imao mnogo uspeha u Pekingu, nije inače bilo razloga da to menjam, ali ovoga puta sam to učinio zbog Olimpijskih igara - hoću da osetim kakav je teren, kakvi su uslovi, grad... Rečju, da se pripremim za verovatno jedan od najbitnijih sportskih događaja u ovom delu moje karijere - rekao je Đoković u intervjuu za Sport klub.

RAZMISLIĆU O SVOJOJ BUDUĆNOSTI! Noletu puklo pred očima posle sedmočasovnog sastanka!

Prvi teniser sveta je veoma uzbuđen pred najveću sportsku manifestaciju koja će se naredne godine organizovati u Tokiju.

Jako sam uzbuđen. Naravno da nisam jedini, ali mnogo bih voleo da krunišem karijeru zlatnom olimpijskom medaljom. Osvojio sam bronzu 2008, sada već daleke, a povreda me je nažalost sustigla 2016. godine u Riju, i to u trenutku kada sam igrao najbolje u karijeri. Nadam se da ću biti u formi za OI, tako ću tempirati sve da u Tokiju budem najbolji što mogu - rekao je Đoković.

(VIDEO) ĐOKOVIĆ SNIMIO VEGANSKI FILM! Nole se udružio sa Krisom Polom, Švarcenegerom, Hamiltonom...

Novak navodi da njegov prvi rival na Vimbldonu Filip Kolšrajeber nije na istom nivou kao pre četiri godine kada su takođe igrali na startu ovog turnira.

Razmišljam samo o tom meču. Igrali smo 2015. godine ovde takođe u prvom kolu, mislim da je u suštini tada bio bolji igrač nego što je sada. Ipak, uvek je vrlo nezgodan, iskusan je i pobedio me je ove godine u Indijan Velsu, tako da definitivno moram da pružim svoju najbolju igru - rekao je Đoković.

Đoković i Kolšrrajber igraju svoj duel u ponedeljak od 14 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija