• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2019

08:29

"UČINILI SU ME BOLJIM IGRAČEM"! Novak otkrio kako se osećao zbog Nadala i Federera!

Tenis

"UČINILI SU ME BOLJIM IGRAČEM"! Novak otkrio kako se osećao zbog Nadala i Federera!

Podeli vest

Nije bilo lako našem Novaku Đokoviću... Srbin je stasao u eri Rodžera Federera i Rafe Nadala, a ono što je najbolje, uspeo je da dva velika asa stavi u drugi plan

- Mislim da ova era ima mnogo dobrih stvari za sport. Nisam bio baš srećan što sam deo nje u početku kada su Federer i Nadal dominirali, nisam mnogo pobeđivao na turnirima, ali je sada drugačija priča. Sada sam zahvalan, jer me je učinila boljim igračem - objasnio je Novak.

(VIDEO) TADA JE SAMLEO RAFU! Ovo je Noletov najdraži meč u karijeri!

Đoković na Vimbldonu startuje u ponedeljak. Njegov prvi rival je Filip Kolšrajber, a Nole ne krije da je njegov cilj odbrana trofeja.

Novak je tokom karijere pokazao da je izuzetno mentalno jak, izdržao je sve i sada mu Nadal i Federer gledaju leđa...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija